ADAPTOGEN OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 158 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteerit

ADAPTOGEN OÜ hetkeolukord

Juba 158 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

2022. aastal kauples ettevõte vaid ühe tootega, mis on Siberi nulu (Abies sibirica) eeterlik õli, mida kasutatakse maitse- ja lõhnaainete koostisosana. Lisaks põhitegevusele alustas ettevõte ka teise ärivaldkonnaga, milleks on kunst ja meelelahutus.

Ülevaade tegevusest 2022. aastal oli oluliseks faktoriks sõda Ukrainas. Juhatus otsustas kõik laovarud välja müüa ja lõpetada kogu biotehnoloogia äri Venemaaga.

Seega müüdi kogu laoseis Hispaania kliendile ja tühistati kõik uued tellimused klientidele Hiinast ja Jaapanist.

2022. aasta olulisim tegur oli teise ärisuuna avamine, milleks on kunst ja meelelahutus. Selle eesmärgiks on turundada uut kunstiliikumist kunstiajaloos, mida esindavad vene kunstnik Vladimir Jeltsov ja Ukraina helilooja Juri Bobro. 2022. aastal avaldati loomingut nii enda veebisaidil fusionartists.org kui ka Amazon KDP, Apple Booksi, Rakuten Kobo ja teiste platvormide kaudu. 2022.

aastal anti välja 11 muusikalist teost koostöös sõltumatu muusika veebilevitaja CD Babyga, millel on liikmelisus selliste autoritasu organisatsiooidega nagu The Irish Music Rights Organisation (IMRO) ja Songtrust.

2022. aastal sai ettevõte ka Eesti Rahvusraamatukogu liikmeks ja omandas rahvusvahelise ISBN numbri kahele kunstikataloogile ja ISMN numbri 23-le muusikalisele kompositsioonile.

Olulisemad investeeringud 2022. aasta olulisemad investeeringud olid seotud muusika avaldamise, autoriõiguste ja digikaitse infrastruktuuri kaitsmisega.

Märkimisväärsed projektid teadus- ja arendustegevuse valdkonnas 2022. aastal alustas ettevõte kunstiajaloos uudse ja enneolematu kunstiliikumise turundamist.

Finantseerimine ja negatiivne omakapital

Kõik selliseks turundamiseks vajalikud finantseerimise puudujäägid, sealhulgas negatiivne omakapital, lahendatakse kas juhatuse liikme laenude või osakapitali suurendamise teel.

Muud olulised sündmused 2022. aastal on ettevõte lõpetanud tehingud Venemaaga, Venemaale ja Venemaa kaudu.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.