RECTUS WOOD OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 1136 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 8 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga ja komment

RECTUS WOOD OÜ hetkeolukord

Juba 1136 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 8 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

Rectus Wood OÜ on loodud 2016. aasta kevadel eesmärgiga alustada eritellimusel kõvamööbli tootmist. Ettevõtte ärimudeliks on peamiselt toota sisekujundusprojektide alusel erimööblit, kindlustus kaasuste lahendamisel leida lahendusi kahjustunud mööbli taastamiseks, samuti aitame leida lahendusi ajutistele pindadele nagu messid ja showroomid.

Rectus Wood OÜ klientideks on ettevõtted, kes teostavad objektidel (korterid, kontorid, laevad ja äripinnad vms) renoveerimistöid ning uuendusi, nn võtmed kätte lahendusi ning erakliendid kes otsivad mööblilahendusi, mida poeletilt pole võimalik soetada. Rectus Wood OÜ tellitud mööbli puhul saab tellida täisteenust, mis sisaldab mööbli mõõdistust, jooniseid, transporti ja paigaldust. Võimalik on ka ise transportida ja paigaldada, selleks antakse kaasa vastavad joonised. Enne tootmisprotsessi vaadatakse kriitiliselt koos kliendiga joonised üle, et mööbli valmimisel vastaks kõik kliendi ootustele.

Meeskond koosneb hoolikalt valitud töötajatest, kes teevad oma tööd täieliku pühendumusega. Meie eesmärgiks on pakkuda kvaliteetset tööd, võttes arvesse kliendi soove. Soovime olla kliendile usaldusväärseks partneriks ning püüdleme alati selle poole, et kliendid jääksid meie tööga rahule. Meil on olemas vajalikud teadmised, pikaajaline kogemus, usaldusväärsed tarnijad, töökas meeskond.

Majandusaasta müügituluks kujunes 174 tuhat eurot (2021: 256 tuhat eurot) ning aasta lõppes kasumiga summas 12 tuhat eurot (2021: kasum 11 tuhat eurot).

2021. aastal vaadati üle toodete omahinna arvutused, korrigeeriti müügihindasid ning tegeleti aktiivselt kulude vähendamisega.

See kõik on andnud tulemusi ning mõjutanud positiivselt ettevõtte omakapitali. Sarnaselt 2021. aastaga, lõppes 2022. aasta kasumiga, millest piisas varasematest perioodidest tekkinud kahjumi katmiseks ning ettevõtte omakapital suudeti viia vastavuses Äriseadustiku nõuetega.

2023. aastal on plaanis jätkata samal tegevusalal, hoida ja teenindada seniseid koostööpartnereid ja kliente.

Olulisemad suhtarvud

Suhtarv Arvestusmeetod 2022 2021

Lühiajalise võlgnevuse kattekordaja käibevara/lühiajalised kohustused 1,81 3,4

Maksuvalmiduskordaja raha/ lühiajalised kohustused 1,12 2,5

Varade puhasrentaablus (ROA) puhaskasum/varad kokku x 100% 12% 16%

Omakapitali rentaablus (ROE) puhaskasum/omakapital kokku x 100% 68% 186%

Käesoleva aruande koostamise seisuga täidab Rectus Wood OÜ kõiki oma kohustusi ja seetõttu kasutab jätkuvalt aruande

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.