UP PARTNERID OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 920 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga komment

UP PARTNERID OÜ hetkeolukord

Juba 920 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Strateegiline otsus: Kliendibaasi suurendada ei soovi
Juhatuse liige Mart Kuusk (12.06.2024): „Keskendume ainult olemasolevate klientide kvaliteetsele teenindusele ja suhete hoidmisele. Kliendibaasi suurendada ei planeeri.“

Tegevusaruanne 2022

Üldine

UP Partnerid OÜ on teenindusettevõte, mille eesmärgiks on maksimaalselt väärtustada tööjõudu, kui kapitali. Mis tähendab, et inimesed (tööjõud) ei eksisteeri ettevõtte kasumi maksimeerimiseks vaid ettevõtte eksistentsi mõte on maksimeerida inimkapitali tootlust kapitali omanike jaoks. Sellest tulenevalt on kvalifitseeritud ja väärtuspõhiselt sobiv tööjõud ettevõtte omanikuks.

Personal

UP Partnerid OÜ juhatus on üheliikmeline. Ettevõttes töötas 31.12.2022 seisuga 13 töölepingu alusel töötavat töötajat. Kokku arvestati 2022.

aastal töötasusid 52 131 eurot.

Tulud ja kasum

UP Partnerid OÜ müügitulu 2022. majandusaastal oli 265 008 eurot ning kasum majandustegevusest oli 5345 eurot.

Tulevik

UP Partnerid OÜ alustas tegevust eesmärgiga osutada koristusteenust äripindadele. 2022. aasta 265 008 eurone käive kinnitab ettevõtte elujõulisust ning annab realistliku aluse eesmärgile kahekordistada müügitulu 2023. aastal. Strateegilises plaanis (5a) on eesmärgiks jätkata seda kasvukõverat keskendudes eeskätt koristusele, kuid välistamata seejuures laienemist teistesse tegevusvaldkondadesse, kus tulemus sõltub eeskätt inimtööjõu motivatsioonist anda endast parim tulemuse saavutamiseks.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.