INVESTFLOW OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 393 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 13 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommen

INVESTFLOW OÜ hetkeolukord

Juba 393 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 13 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Investflow OÜ on 2016. aastal asutatud Eesti kapitalil põhinev Eestis registreeritud investeerimisettevõte, mis paigutab omaniku varasid kapitali kasvu ja jooksva tulu saamise eesmärgil ja tegeleb ettevõtlusega. Tulenevalt investeerimisvõimaluste atraktiivsusest ja maksukeskkonnast investeeritakse nii Eestis kui ka mujal maailmas.

Ettevõtte tegevus on kinnisvara omamine renoveerimise ja edasimüügi eesmärgiks.

2019. aastal ettevõtte soetas kinnisvara objekti Tallinna kesklinnas ja alustas selle renoveerimisega.

2020. aastal lõpetati renoveerimise ning anti pinnad üürile.

2021. ja 2022. a. ettevõtte tegeles lühi- ja pikaajalise üüriga.

2023. aastal planeerib ettevõtte jätkata senist tegevust kinnisvara valdkonnas.

Investflow OÜ asutas tütarettevõtte maikuus 2021a. - INCOMESTATE OÜ. Uue ettevõtte eesmärk on investeerida üürikinnisvarasse. Projekti realiseerimiseks olid kaasatud investorid, kellele müüdi osa ettevõtte osakuid. 2022. aastal ettevõte tegeles ehitusloa vormistamisega. 2023. aastal alustati ehitustööd.

Ettevõttes on neli juhatuse liiget, kellele 2022.a. väljamakseid ei tehtud.

Palgalist tööjõudu ei olnud, kuna vajalikud teenused olid sisse ostetud.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.