BARRY ENTERPRISE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 218 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteerit

BARRY ENTERPRISE OÜ hetkeolukord

Juba 218 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

2022 aastal alustas ettevõte neljanda ning hetkel viimase planeeritud puhkemaja ehitusega Kaugatomal mereäärsel krundil. Maja on ehitusjärgus ning plaanitav valmimistähtaeg on sügis 2024.

2022 aastal oli külastajaid varasemate aastatega võrreldes rohkem ning loodame, et see trend jätkub ka edaspidi. Kogu investeering puhkemajadesse on pikaajaline.

2022 tegime reklaami Delfi-ga nende suveajakirjas Seikle Eestis. Tänu sellele leidsid nii eestlased kui välismaalased ettevõtte senini kõige luksuslikuma puhkemaja Mustjalas.

2023 juulis on planeeritud reklaam sotsiaalmeedias ning Eestis influencer-ite kaudu. Ettevõte loodab sellest tulenevalt ka külastajate arvu kasvu.

Samuti jätkab ettevõte koostööd Delfi-ga. Veel plaanime teha reklaami turismiajakirjades ning koostööd Visit Saaremaa-ga, mis on siis ametlik turismiedendaja ja reklaamija Saaremaal. Ettevõte loodab tulevikus reklaamida end ka väikeettevõtetele ning pulmakorraldajatele, et pakkuda majutust ja asukohta väiksematele firmaüritustele, koosolekuteks ja väikese kuni keskmise suurusega pulmadeks.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.