FLEXUM OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 15 082 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 9 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga aga komm

FLEXUM OÜ hetkeolukord

Juba 15 082 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 9 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Flexum, mis on registreeritud Äriregistris alates 17. märtsist 2017, on spetsialiseerunud trükikodade varustamisele trükimaterjalidega. Selle ettevõtte põhitegevus on pakkuda kvaliteetseid trükimaterjale, mis aitavad trükikodadel toota parima kvaliteediga trükiseid. 2022. aasta oli Flexum OÜ jaoks keskmiselt hea aasta. Selle aasta jooksul suutis ettevõte laiendada oma meeskonda, võttes juurde ühe uue liikme. See näitab ettevõtte pühendumust oma tegevuse laiendamisele ja pidevale arengule. Lisaks jätkas Flexum OÜ koostööd oma tavapäraste tarnijatega, mis tagab nende toodete järjepideva kvaliteedi.

Flexum OÜ müügitulu 2022. aastal oli märkimisväärne, ulatudes 3 479 757 euroni. See on märkimisväärne tõus võrreldes 2021. aasta müügituluga, mis oli 2 086 852 eurot. Kasumit saadi 2022. aastal 158 240 eurot, mis on samuti suurem kui 2021. aasta kasum, mis oli 90 290 eurot. See näitab, et ettevõte on suutnud oma tegevust tõhusalt juhtida ja kasumlikkust suurendada.

Flexum OÜ müügitulust moodustas 40% müük Eestis ja 60% müük teistele EL-i riikidele. See näitab, et ettevõte on suutnud edukalt laiendada oma tegevust ka väljaspool Eestit, pakkudes oma tooteid laiemale kliendibaasile.2022. aastal töötas ettevõttes 7 töötajat, mis näitab, et Flexum OÜ on pühendunud oma meeskonna arendamisele ja kasvatamisele.2023. aasta eesmärgiks on Flexum OÜ-l tegevuskulude langetamine ning müügi kasvatamine. See näitab ettevõtte pühendumust oma tegevuse tõhustamisele ja kasumlikkuse suurendamisele.

Janek Zupsman, Flexum OÜ juhatuse liige, on ettevõtte tegevuse juhtimisel oluline tegur. Tema juhtimisel on ettevõte suutnud saavutada märkimisväärseid tulemusi ja pidevalt kasvada.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Koenig & Baueri Rapida 76 uue põlvkonna trükimasin ilmus äsja turule. - Trükimaailm AS

Koenig & Baueri Rapida 76 uue põlvkonna trükimasin ilmus äsja turule. B2 formaadis trükimasin (standard poognaformaat 530 x 750 mm; eriformaat 605 x 750 mm)
ssb.ee
Koenig & Baueri Rapida 76 uue põlvkonna trükimasin ilmus äsja turule. B2 formaadis trükimasin (standard poognaformaat 530 x 750 mm; eriformaat 605 x 750 mm) avaldab muljet oma erakordse automatiseerituse, minimaalse jalajälje ja kiirusega kuni 18 000 poognat tunnis. Ka täielikult uuendatud ja eriti esteetilise väljanägemise poolest paistab see eelkäijate kõrval silma ning esitleb end uues, auhinnatud Koenig & Baueri disainis.

Nilpeter flexotrükimasinad Baltikumis ja Soomes - Trükimaailm AS

Flexum/Trükimaailm on nüüdsest Nilpeter flexotrükimasinate esindaja Baltikumis ja Soomes. Nilpeter on väärika ajalooga Taani flexomasinate tootja, kelle sortime
ssb.ee
Flexum/Trükimaailm on nüüdsest Nilpeter flexotrükimasinate esindaja Baltikumis ja Soomes. Nilpeter on väärika ajalooga Taani flexomasinate tootja, kelle sortimendist leiab modernseimad flexotrükimasinad ja digitaalse inkjet etiketitrükimasina PANORAMA.

Open house 2022 - Trükimaailm AS

Kliendid Baltikumist ja Soomest külastasid Koenig & Baueri demokeskust, et tutvuda pakenditrüki tulevikuga.  Eksponeeritud olid mudelid RA145 & RA 106X
ssb.ee
Kliendid Baltikumist ja Soomest külastasid Koenig & Baueri demokeskust, et tutvuda pakenditrüki tulevikuga. Eksponeeritud olid mudelid RA145 & RA 106X ning stantsid CutPRO X ja CutPRO Q. Esindatud oli ka Omega Allpro 110 liimimasin. Live demos trükiti, stantsiti ja liimiti ning räägiti tootmisega seotud tarkvarast. Meil on väga hea meel selle demopäeva ja külaliste üle. Täname Teid osalemise ja huvitavate tehniliste arutelude eest!

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.