CAPITAL GATE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 1063 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 17 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga komme

CAPITAL GATE OÜ hetkeolukord

Juba 1063 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 17 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Capital Gate OÜ asutati 2017. aastal eesmärgiga pakkuda finants- ja juriidilist nõustamist ning äriabistavaid teenuseid. Ettevõte on tuntud kaubamärgi "Capital Gate" all ning alates 2020. aastast on see aktiivselt tegutsenud selle nime all, ühendades endas seotud äriühingute gruppi.

Capital Gate OÜ pakub mitmeid teenuseid, sealhulgas finantsnõustamist, juriidilist nõustamist, äriprojektide juhtimist, raamatupidamisteenuseid ja personaalset varahaldust.

2022. aastal oli Capital Gate OÜ teenuste käive 299 700 tuhat eurot, mis näitab umbes 83% kasvu võrreldes eelneva aastaga. See näitab ettevõtte kasvupotentsiaali ja edu oma valdkonnas. Ettevõte annab tööd 7 inimesele ja pühendub tõhusa meeskonna arendamisele.

COVID-19 pandeemia ja järgnenud geopoliitilised sündmused on avaldanud mõju Capital Gate OÜ tegevusele. Kuigi ettevõte on suutnud jätkata arengut, teenuste kasumlikkus on olulisel määral vähenenud. Käive ei ole veel jõudnud tasemeni, mis võimaldaks tänapäevastes konjunktuuritingimustes saavutada korralikku kasumlikkust. See on peamiselt seotud 2022. aastal ülemaailmselt majanduses tekkinud ebakindlusega.

2023. aastal jätkab Capital Gate OÜ kvaliteetsete ja huvipakkuvate investeeringute leidmist oma klientidele ja partneritele, pakkudes aktiivselt finants- ja juriidilisi ning muid äriabistavaid teenuseid. Eesmärk on kindlustada ja kasvatada ettevõtte turupositsiooni. Capital Gate OÜ keskendub jätkusuutlike partnerite ja investeerimisprojektide leidmisele ning valmistab ennast ette järgmiseks positiivseks majandustsükliks.

Capital Gate OÜ juhtkond

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.