ESTEN GROUP TÜH

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 258 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 8 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puudu

ESTEN GROUP TÜH hetkeolukord

Juba 258 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 8 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

ESTEN Group tulundusühistu on loodud 18.04.2017.

Äriühing koondab Eesti võimekamaid mehaanikainseneribüroosid ning meie eesmärk on pakkuda kõikvõimalikke innovaatilisi masinaid ja mehaanilisi lahendusi, mis suudaks anda vastuse ka kõige keerulisematele masinaehitus probleemidele. Ühing on suunatud eelkõige ekspordile, kuid tegutseme ka Eesti turul.

Tänu meie liikmete laiale ampluaale suudame katta väga suurt osa tööstusest, näiteks: merendus, offshore, kaevandus, energeetika, toiduainetööstus, autotööstus ja paljud teised. Meie ühtses liidus on kokku umbes 60 inseneri, kes vastavad tasemele EQF 6, EQF 7, ja EQF 8.

Meie eesmärk on pakkuda klientidele tehniliselt ja sotsiaalselt vastutustundlikke masinehitus lahendusi. Meie inseneridel on palju kogemusi töötades vastavalt European Machinery Directive, Eurocodes, EN, Norsok; ASME, PED ja klassifikatsiooniühingute poolt seatud standarditele ja regulatsioonidele.

Lisaks ärilisele suunale on ühingu eesmärgiks ka mehaanikainseneride kompetentside ning maine tõstmine läbi ühiste tegevuste ja koolituste.

2022. aastal oli äriühingu käive 247 909 eurot ning kasum oli 3076 eurot. Äriühingul palgalisi töötajaid ei ole ning juhatuse liikmele töötasu ei makstud.

Seisuga 31.12.2022 kuuluvad tulundusühistu liikmete hulka järgmised ettevõtted: 1. Aramet OÜ, 2. BAV Engineering OÜ, 3. DECK Engineering OÜ, 4. MEC Insenerilahendused OÜ, 5. Acer Systems OÜ, 6. DoWisely OÜ, 7. ESTEG OÜ, 8. Teamwork Engineering OÜ, 9. Insero OÜ.

2022. aastal on plaanis suurendada teenuste mahtu.

Commercial association ESTEN Group was founded on 18.04.2017

With the best engineering companies in Estonia we provide innovative machines and mechanical solutions in vast variety of areas to handle any engineering challenge.

We group together some of best mechanical engineering companies in Estonia from different areas: marine, offshore, mining, energy, food, automotive and many others.

With our joint capacity we employ about 60 engineers. Engineering qualification certificates level EQF 6, EQF 7, EQF 8.

We are committed to provide our clients with technically and socially responsible engineering solutions. Our engineers have experience in working in accordance with European Machinery Directive, Eurocodes, EN, Norsok, ASME, PED, and classification societies standards and regulations.

In 2022 the turnover was 247 909 eurosand profit 3076 euros.

Company does not have any employees on payroll and neither did we pay the remuneration for the member of the management board.

Our members as of 31.12.2022 are the following: 1. Aramet OÜ, 2. BAV Engineering OÜ, 3. DECK Engineering OÜ, 4. MEC Insenerilahendused OÜ, 5. Acer Systems OÜ, 6. DoWisely OÜ, 7. ESTEG OÜ,

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.