TOOLAMAA AED OÜ

1
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Aedhortensiad (Hydrangea macrophylla) on aiasõprade seas üks armastatumaid põõsaid, mis pakuvad suurepärast ilu ja võimalusi aia kujundamisel. Nende suured ja l

Millised on aedhortensiate erinevad värvivariatsioonid ning millist neist valida?

Aedhortensiad (Hydrangea macrophylla) on aiasõprade seas üks armastatumaid põõsaid, mis pakuvad suurepärast ilu ja võimalusi aia kujundamisel. Nende suured ja lopsakad õied on tuntud oma mitmekesiste värvivariatsioonide poolest, mis muudavad need taimed tõeliselt silmapaistvaks. Kui olete huvitatud aedhortensiatest, kuid kaalute, millist värvi valida, siis see artikkel aitab teil mõista erinevate värvivariatsioonide tähendust ning leida selle, mis sobib teie aeda ja eelistustega kõige paremini.

Sinine hortensia:

Sinised aedhortensiad on ühed kõige populaarsemad. Nende sinine värv on tavaliselt tulemus mulla happesusest. Happelises mullas kasvavad taimed omastavad alumiiniumi, mis muudab õied siniseks. Kui soovite saada siniseid hortensiaõisi, peaksite mulla happesust reguleerima, lisades näiteks alumiiniumsulfaati.

Roosa hortensia:

Roosad hortensiad on samuti väga levinud. Nende õied võivad ulatuda hele- kuni sügavroosani. Roosa värvi intensiivsus sõltub mulla pH-st ja sordist. Leeliselises mullas kasvavad taimed roosaks, samal ajal kui happelises mullas jäävad nad heledamaks.

Valge hortensia:

Valged hortensiad on elegantsed ja ajatud. Need sobivad suurepäraselt aia erinevatesse stiilidesse ja värviskeemidesse. Valged õied on neutraalsed ja rahulikud ning loovad aias puhta ja avara ilme.

Punane hortensia:

Punased hortensiad on vähem levinud kui sinised, roosad ja valged variatsioonid, kuid nende intensiivne värv muudab nad silmatorkavaks aia keskpunktiks. Need võivad olla tõelised pilgupüüdjad ja lisada aiale kirge ja dramaatikat.

Lilla hortensia:

Lillad hortensiad on harvemad, kuid pakuvad omapärast ja salapärast värvivalikut. Nende õied võivad varieeruda helelillast sügavpurpurini, luues aiale huvitava visuaalse kontrasti.

Mida valida?

Värvivalikul on oluline arvestada mitte ainult oma isiklikke eelistusi, vaid ka aia üldist stiili ja keskkonda. Kaaluge järgmisi aspekte:

  • Mulla pH: Kui soovite kindlat värvi hortensiaid, peate reguleerima mulla pH-d vastavalt soovitud värvile.
  • Aia kujundus: Valige värv, mis sobib teie aia värvipaletiga ja loob harmoonilise terviku.
  • Isiklik eelistus: Loomulikult mängib suur roll ka teie enda eelistus. Valige värv, mis teile kõige enam meeldib ja mis rõõmustab teid igal aastaajal.

Ärge unustage ka seda, et mõned sordid pakuvad õisikute värvi muutust sõltuvalt aastaajast, muutes seeläbi aia pidevalt huvitavaks ja mitmekülgseks. Hortensiad on imelised taimed, mis rikastavad igat aeda oma ilusa välimuse ja erinevate värvidega. Valige julgelt need, mis teile enim meeldivad, ning nautige nende kaunist õitsemist ja aia kaunistamist.

Tutvuge meiega lähemalt!

Vaata rohkem

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Millised on parimad sirelite sordid?

Sirelid, oma õrnade ja lõhnarikaste õitega, on aednike ja aiahuviliste seas väga populaarsed. Nende võluvate põõsaste istutamine ja hooldamine võib lisada teie
ssb.ee
Sirelid, oma õrnade ja lõhnarikaste õitega, on aednike ja aiahuviliste seas väga populaarsed. Nende võluvate põõsaste istutamine ja hooldamine võib lisada teie aiale kauni visuaalse elemendi ning meeldiva aroomi. Kuid enne kui hakkate sireleid istutama, on oluline teada, millised sordid sobivad kõige paremini teie piirkonna kliimasse ja aeda. Selles artiklis vaatleme mõningaid parimaid sirelisorte ning jagame nõuandeid nende hooldamiseks. Parimad sirelisordid: Harilik sirel (Syringa vulgaris): Harilik sirel on üks levinumaid sirelisorte, mis on tuntud oma lillakate õite poolest.

Aprillis toimetamisi ja tegemisi või vastupidi

Külmad tuuled ja särav päike on need märksõnad, mis oleksid märksõnad ja levinud hästägid selle aprilli kuu alguses. Hoolimata sellest see ei seganud ülejäänud
toolamaaaed.blogspot.com

Prahas Karli Ülikooli botaanikaaias on kasvamas sidrunipuu

Sidrunipuu vasakul nukas kasvuhoone sissekäigu juures.Sidrun selline nagu ta on. Nagu näha juuresoleval pildil. Tervitas mind seal kasvuhoone sissepääsu juures.
toolamaaaed.blogspot.com

Teine päikesepaisteline päev Praha botaanikaaias

Taimede vaatamiseks peab olema aeg ja selleks ajaks oli ka teisel päeval vaja teekond ette võtta. Rahu ei andnud seal asuv Jaapani aed. Hommikul ülesse ja tramm
toolamaaaed.blogspot.com

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.