ESTONIAN MEDICAL GROUP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 1020 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga komment

ESTONIAN MEDICAL GROUP OÜ hetkeolukord

Juba 1020 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

TEGEVUSARUANNE

Estonian Medical Group OÜ (edaspidi EMG) on valdusettevõtja, millele kuulub 17,08% osalus Pihlakodu AS-s (endine Viru Haigla AS) ning 33,33% osalus Leppneeme Kodud OÜ-s.

Pihlakodu AS on Eesti seaduste alusel 1997. a asutatud aktsiaselts, mis tegutseb järgmistes tegevusvaldkondades: 1. Eesti juhtiv kvaliteetteenust pakkuv kaasaegsete ja uute eakate hooldekodude arendaja ja operaator, tegutsedes Pihlakodu kaubamärgi (www.pihlakodu.ee) all. Tänaseks kuulub kontserni 4 eakate hooldekodu Eestis; 2. lisaks üldhoolekande teenusele pakub kontsern ka seotud õendusabi ning muid teenuseid eakatele; 3. kontserni kuulub Eesti üks suurimaid kiirabiteenuse pakkujad Karell Kiirabi AS; 4. kontsernile kuulub lisaks ka Tapa esmatasandi tervisekeskus.

Leppneeme Kodud OÜ tegeleb kinnisvaraarenduse valdkonnas.

2022.aastal EMG jagunes osanike (Igor Pihela Sr, Priit Pihela, Igor Pihela Jr ja Ermo Kosk) vahel.

Samal aastal omandas Estonian Medical Group OÜ Eferelt OÜ jagunemise tulemusena 1/3 jagunenud ühingu varadest, teenides selle tehingu tulemusena 3,6mln € erakorralist tulu.

Estonian Medical Group OÜ Eferelt OÜ varade maht 31.12.2022 seisuga oli 3.616.343€(31.12.2021.a. 2.315€)

Ettevõttes ei ole 31.12.2022.a. seisuga töötajaid, juhatuse liikmed tasu ei saa.

EMG OÜ edasiseks arenguprioriteediks on kasv kinnisvara-, finants- ning väärtpaberiinvesteeringute kaudu. Samuti on kavas 2023.a. kasvatada töökohtade arvu.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.