SAARE SEMINARID OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 485 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,7 punktiga aga kommenteerit

SAARE SEMINARID OÜ hetkeolukord

Juba 485 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,7 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

2022 aastal vahetus Saare Seminarid OÜ-s üks osanik ning aastaid seisnud ettevõttele puhuti hing sisse. Edasi liigutakse nn pereettevõttena.

Mõlemad osanikud ühendasid oma teadmised- hobid ning loodi looduskosmeetika bränd North Beauty/PÕHJAMAA ILU. Eesmärgiks sai luua puhtast looduslikust toorainest kvaliteetseid koduspaa- ja kehahooldustooteid ning teadvustada tarbijaskonda, et ka looduslik võib olla luksuslik ja taskukohane.

Looduskosmeetika tooteid hakati valmistama 100% käsitööna Peetri Puhketalu kõrvalhoones. Toodete valmistamisel kasutatakse ainult kvalifitseeritud ja sertifitseeritud toorainet, mida tarniti nii Eesti- kui ka erinevate Euroopa riikide ettevõtjatelt.

Toodete põhiliseks tutvustus- ja turustuskanaliks loodi koduleht / e-pood: www.northbeauty.ee.

2022 .a ühines Saare Seminarid OÜ Saarte Koostöökoguga ning saadi "Saaremaa EHTNE toode" kaubamärgis. Tooteid hakati turustama ka

Saaremaa EHTNE poes ning leiti erinevaid edasimüüjaid ka mandri ilusalongide näol.

Põhilised kulutused tehti kodulehe loomisele ning tooraine varumisele.

Peamised eesmärgid edasi liikumiseks:

Valmistoodete tootmise ja tooraine lao kasvu mahuks 1. tuleb leida suuremad tootmis- ja laoruumid; 2. palgata juurde lisatööjõudu; 3. leida juurde edasimüüjaid/ distribuutoreid/ jne.

3. ühineda erinevate katusorganisatsioonidega, et jõuda suurematele turgudele, sh väljaspool Eestit.

Aasta lõpetati kasumlikult, kuna tekkis tooraine- ja valmistoodete laoseis.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.