MYFINANCIER OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 523 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteerit

MYFINANCIER OÜ hetkeolukord

Juba 523 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

2022. aasta jooksul viisime rakendusse sisse mitmeid uusi arendusi, mis muudavad rakenduse kasutuse veelgi mugavamaks kui seni. Aasta jooksul tulime välja ka ettevõtetele suunatud paketiga, mis võimaldab pakkuda neil enda töötajatele mugavat rahaasjade haldust ning suurendada nende seas rahatarkust. Rakenduse kasutajate arv kasvas 2022. aastal jõudsalt ning registreeritud kasutajate piir ületas 4000 piiri, samuti kasvasid jõudsalt tegevustulud.

MyFinancier OÜ pakub eraisiku rahaasjade juhtimiseks mugavat veebiplatvormi, mida on võimalik kasutajal ära ühendada kõigi Eestis tegutsevate pankadega, misjärel tulu/kulu analüüs ning eelarve jälgimise analüüs uueneb automaatselt kasutaja rakendusse sisse logimisel.

Lisaks oskab MyFinancier ise ära kategoriseerida enamik kasutajate tulu/kulu kandeid. Kasutaja saab lisada ka kõik ülejäänud varad ning kohustused ning jälgida ning analüüsida enda majandusliku rikkuse kujunemist ajas. Pakume lisanduvalt kasutajatele regulaarset rahatarkust, et olla järjepidevalt kasutaja kõrval kogu tema teekonnal rahaasjade kontrolli alla saamisel ning hoidmisel.

2022. aasta jooksul suutsime arendada kõik vajalikud uuendused enda meeskonnaga ning kindlasti jätkame ka uuel aastal uute arenduste arendamisega just peamiselt enda meeskonna abil. 2023. aastal soovib MyFinancier kaasata investoritelt täiendavalt vahendeid, et võimaldada uute suuremate investeeringute tegemist.

2022. aasta olulisemaid arendustegevused olid seotud ettevõtete paketi väljatulekuga, personaalsete tulu/kulu gruppide arendamisega, säästumäära ja protsentuaalse ülevaate andmisega ning Affiliate turunduse ja referrali võimekuse loomisega. 2023. aastal on plaanis arendada välja erinevaid arendusi, mis teeksid rakenduse kasutamise veelgi mängulisemaks ning alustada välisturgudele laienemise ettevalmistumistega.

Raamatupidamise aastaaruande koostamise perioodil toimunud olulisi sündmusi, mis ei kajastu raamatupidamise aastaaruandes, kuid mis oluliselt mõjutavad või võivad mõjutada järgmiste majandusaastate tulemusi, ei esinenud. Rahatarkus ja eraisiku rahaasjade haldamine on kogumas populaarsust inimeste seas aina enam, mis loob potentsiaali kasvatada ka OÜ MyFinancieri käivet tulevikus oluliselt.

Rahaasju vajavad eraisikutel haldamist hooajatult, seetõttu ettevõtte kliendid kasutavad MyFinancieri teenuseid hooajatult regulaarselt ning tasulised kliendid on teenuse tarbimiseks sidunud ennast ära ka krediitkaardiga, mis tagab ettevõttele küllaltki püsiva rahavoo. Uute klientide saamisel on märgata teatud hooajalisust, seoses inimeste sooviga alustada oma rahaasjade korrastamist rohkem just aasta alguses või suve lõppedes.

OÜ MyFinancier eesmärk on tõsta meie klientide majanduslikku turvatunnet ning pakkuda läbi korras rahaasjade suuremat meelerahu, kulutamata selleks ülearu aega ja energiat ning muutes kogu protsessi lihtsaks ning nauditavaks.

OÜ MyFinancier finantsriskide riskiisu on väga madal, mis tähendab, et kõik ettevõtte vabad finantsvahendid hoitakse eurodes Eesti krediidiasutuste pangakontodel nõudmiseni või tähtajaliste hoiustena ning kohustuste poolel kaasatakse vahendeid samuti eurodes ning tavapäraste laenulepingu tingimustel.

Peamised finatssuhtarvud 2022 2021

Varade puhasrentaablus (ROA %) -93,32% -75,45%

Omakapitali puhasrentaablus (ROE %) -679,71% -114,13%

Lühiajaliste kohutuste kattekordaja 1,01 2,37

Suhtarvude arvutamisel kasutatud valemid:

ROA (%) = puhaskasum (-kahjum) /varad kokku * 100

ROE (%) = puhaskasum (-kahjum) / omakapital kokku * 100

Lühiajaliste kohustiste kattekordaja = käibevara / lühiajalised kohustised

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.