SOLVE.CARE FOUNDATION OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 115 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommente

SOLVE.CARE FOUNDATION OÜ hetkeolukord

Juba 115 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Solve.Care Foundation OÜ asutati 31.08.2017.a ja ettevõtte põhitegevusalaks on Muud infotehnoloogia- ja arvutialased tegevused.

Ettevõtte juhatus on üheliikmeline ja juhatuse liikmele aruandeperioodil tasusid ei makstud.

Ülevaade

Meie missioon: Parandada tervishoidu meile endile, meie vanematele, lastele, ühiskonnale, ettevõtlusele ja globaalsele majandusele.

Meie visioon: Anda arstiabi koordineerimisele, haldamisele ja maksetele uus määratlus kõiki huvigruppe silmas pidades, võimestades seejuures tarbijaid ja vähendades tervishoiule tehtavaid kulutusi miljardite võrra.

Solve.Care Foundation on ülemaailmne tervishoiuvaldkonnas tegutsev plokiahelatehnoloogial põhinev ettevõte. Me teeme innovatiivseid meetodeid rakendades väsimatult tööd lahendamaks keerulisi probleeme, millega tervishoid kõikjal maailmas silmitsi on. Solve.Care Foundation pakub täisväärtuslikku tervishoiuplatvormi, mis kasutab plokiahelat, et määratleda uuesti tervishoiu koordineerimine, parandada arstiabi kättesaadavust, vähendada hüvitiste halduskulusid ning aidata vähendada pettusi ja raiskamist tervishoius.

Tootekirjeldus

Solve.Care platvorm on loodud keeruliste tervishoiuvajaduste lahendamiseks. See on täielikult plokiahelal põhinev platvorm, mis on üles ehitatud Ethereumile ning võimaldab ettevõtetel, arendajatel ja tervishoiutöötajatel kiiresti luua võimsaid Care.Networks'e ning võimaldab kliendil pidevalt kohaneda.

Solve.Care platvorm on lahendus paljudele tervishoiu haldamisega seotud probleemidele ja paljudele funktsioonidele, mis on vajalikud tervisehüvede sujuvaks ja kulutõhusamaks ning suurema efektiivsusega haldamiseks.

Usaldusväärselt arvatakse, et tervishoiu haldamise kulud ulatuvad 7% kuni üle 30% tervishoiu kogukuludest, mis on ebatõhusate protsesside, andmesüsteemide silode ja töö dubleerimise otsene tagajärg. Solve.Care platvorm suudab Care Networksi abil täita praeguste töötlemis- ja haldussüsteemide ülesandeid 3% kogukuludest, vähendades seega süsteemide töötlemist ja haldamist ning potentsiaali vähendada üldkulusid.

Kõikidele meie platvormi Care.Networkidele pääseb juurde Care.Walleti kaudu, mis on Solve.Care iOS-is ja Androidis avaldatud tasuta rakendus, mis loob tõeliselt koostalitlusvõimelise jaoturi, mis annab andmete jagamise, tehingute haldamise ja maksed patsiendi kätesse.

Kõik rakendused on täielikult ja olemuslikult märgistatud, et hallata sündmusi, identiteete, tehinguid, makseid ja andmete jagamist, kasutades

SOLVE tokenit. SOLVE on platvormi gaas ja seda kasutatakse iga tervishoiutehingu jaoks platvormil Solve.Care ja igas Care.Networkis.

Solve.Care on esimene ettevõte maailmas, mis on tervishoius väärtuspõhiste maksete jaoks edukalt kasutusele võtnud digitaalse valuuta ja plokiahela tehnoloogia.

Märkus: Solve.Care platvormi luba nimetati varem Care Administration Networki (CAN) tokeniks. See nimetati ümber ja asendati identse tokeniga nimega SOLVE. Tegime seda selleks, et kõrvaldada segadus teise loetletud tokeniga, millel on samad sümbolid nagu CAN.

CAN-token ümber nimetatud/asendatud SOLVE-tokeniga: 16. juuli 2018.

Solve.Care ökosüsteemis saab SOLVE tokeneid kasutada kolmel viisil: maksed, gaas ja tasud.

Maksed: kui arve/taotlus saadetakse kindlaksmääratud summa kohta ja saaja peab selle arve tasuma. Näiteks tellin retsepti ja see maksab 15 dollarit. Apteek saab mulle saata maksetaotluse kaardi väärtusega $15 ja kui klõpsan nupul Nõustu, kantakse 15 $ väärtuses SOLVE'i apteegi rahakotti.

Gaas: igal platvormil Solve.Care toimuval üritusel on gaasi baashind 0,01 dollarit ja kõrgem. Võrgu omanikul on lubatud lisada gaasi baashinnale juurdehindlus.

Tasud: mõned sündmused platvormil Solve.Care nõuavad, et kasutaja peab lisaks gaasitasule maksma kindlaksmääratud lisatasu. Näiteks võib

Care.Walleti kasutajalt nõuda arsti volikirjade või kättesaadavuse vaatamise eest lisatasu.

Lisafunktsioonid:

Lunastamine: teenuste või müügi eest saadud makseid saab lunastada Care.Walletis. Näiteks saab arst lunastada konsultatsioonilt saadud tasu.

Olenevalt võrgu seadistustest võib lunastada kas hoiuse väärtuses või turuväärtuses.

Solve.Care jätkab võrgustike arendamist ja ehitamist teiste maksvate klientide jaoks, kavatseb ehitada võrgustikud oma platvormi käitamiseks seal, kus nende teenuste turg eksisteerib, ja jätkab platvormi arendamist võimaldamaks klientidel luua oma spetsiifilisi platvormil opereeritavaid arstiabi osutamise võrgustikke. Solve.Care peamine eesmärk on olla arstiabiteenuse platvorm, mida kasutavad tervishoiuteenuste pakkujad üle kogu maailma.

Solve.Care Foundation projekt - Detsember 2022

Tooted tuuakse turule.

2022. aastal keskendus Solve.Care oma peamisele eesmärgile – luua platvorm, mis pakub teistele võimalust oma spetsiifiliste võrgustike arendamiseks.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.