MERINGE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 4398 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puud

MERINGE OÜ hetkeolukord

Juba 4398 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Meringe OÜ, mis on tuntud oma kvaliteetse torustike ja sanitaartehniliste seadmete paigaldustööde poolest, alustas oma tegevust 2017. aastal. Sellest ajast alates on ettevõte pidevalt kasvanud ja laienenud, pakkudes oma teenuseid nii eraisikutele kui ka ettevõtetele Lõuna-Eestis. Lisaks torustike ja sanitaartehniliste seadmete paigaldusele on Meringe OÜ võtnud enda kanda ka üldised ehitus- ja remonditööd, mis on osutunud samuti väga edukaks kõrvaltegevuseks.

Meringe OÜ klientide hulka kuuluvad peamiselt Lõuna-Eesti ettevõtted ja eraisikud, kuid ettevõte on teostanud töid ka Soome Vabariigi ettevõtetele. See näitab ettevõtte suutlikkust pakkuda oma teenuseid ka rahvusvahelisel tasandil, mis on oluline konkurentsieelis.2022. aasta lõpu seisuga töötas Meringe OÜ-s kaks töötajat. Ettevõte on pühendunud oma töötajatele stabiilse ja turvalise töökeskkonna pakkumisele, mistõttu ei kasutata renditööjõudu. See on oluline märk ettevõtte pühendumusest oma töötajate heaolule ja õiglastele töötingimustele.

Lisaks ei maksta Meringe OÜ juhatuse liikmetele täiendavaid tasusid ega soodustusi. See näitab ettevõtte pühendumust läbipaistvusele ja õiglusele, mis on olulised väärtused igas edukas ettevõttes.

Kokkuvõttes on Meringe OÜ näide ettevõttest, mis on pühendunud kvaliteetsele tööle, oma töötajate heaolule ja läbipaistvusele. Nende pidev kasv ja laienemine näitavad, et nad on valmis vastu võtma uusi väljakutseid ja pakkuma oma klientidele parimat võimalikku teenust.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.