HERITAGEST OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 122 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommente

HERITAGEST OÜ hetkeolukord

Juba 122 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Heritagest OÜ pakkus 2022. aastal kvaliteetset konserveerimis-, nõustamisteenust mäluasutustele. Projektid olid väikesemahulised.

Juhatuse liikmetele juhatuse liikme tasu makstud ei ole, samuti puuduvad juhatuse liikmetega seotud potentsiaalsed kohustused.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Konserveerimine

Konserveerimine on valdkond, mis tegeleb erinevatest materjalidest pärandi säilitamise, (ennetava) korrastamise ja monitoorimisega. Konserveerimisest täpsemalt.
heritagest.eu

Näituse ettevalmistus

Näituste ettevalmistus hõlmab mitmeid seotud tegevusi, mh esemete ja dokumentide korrastamist, vajadusel konserveerimist ja kliima uuringuid.
heritagest.eu

Pärandi konserveerimisele pühendunud ettevõte

Heritagest OÜ on loodud 2017 aastal eemärgiga pakkuda pärandi säilitamise -, hoiustamise – ja eskponeerimisealast nõustamist ja teenust ning tekstiilikonserveer
heritagest.eu

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.