VERTECGLOBAL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 86 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritu

VERTECGLOBAL OÜ hetkeolukord

Juba 86 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

VertecGlobal OÜ on tegutsenud alates 16.04.2018.

Ettevõtte põhitegevusalaks on garaažiseadmete hulgimüük ja toodetega seotud teenused. See hõlmab võtmelahendusi maailma juhtivate autotootjate kaubamärkide teenindus- ja remonditöökodadele. Lihtsustame oma klientide ostuprotsessi, pakkudes oma klientide jaoks ühtset teeninduspunkti, kaasates enam kui 20 tarnija (peamiselt EList) poolt saadud kaubad, mille kõik peamised autotootjad on homologeerinud ( JLR Group, BASF group jne). Suureks osaks on ka teenuste pakkumine, mis koosneb konsultatsioonidest ettevalmistusprotsessis, lahenduste leidmisest vastavalt konkreetsetele klientide vajadustele, müüdud seadmete paigaldamisest ja käivitamisest ning müügijärgsetest teenustest (koolitused, nõustamine jne).

VertecGlobal OÜ põhitegevused jagunevad 2 segmenti: 1. tööstuslikud tolmu- ja suitsueemaldussüsteemid, samuti tsentraliseeritud suruõhu-, õli- ja muude vedelike jaotussüsteemid;

Lisaks esmaklassiliste seadmete (nt Nederman, Josam, Chicago Pneumatic, Teseo jt) eksklusiivsele maaletoomisele ja turustamisele pakume täisprojektlahendusi teenustele, töökodadele, tööstusliinidele ja muudele objektidele.

2. Autotööstuse töökoja seadmed juhtivatele maailma automarkidele;

Tänu meie töötajate rikkalikule projektijuhtimise kogemusele ja tipptasemel müügijärgsele teenindusele oleme juba loonud rahulolevate klientide kogukonna ja rikkaliku viitenimekirja.

Oleme JLR Groupi (Jaguar Land Rover) ametlikud tarnijad EL-i, Aasia Vaikse ookeani ja Lähis-Ida turule ning alates sellest aastast Saksa rahvusvahelise ettevõtte BASF ametlikud tarnijad.

Aasta tulemused:

Aasta 2022 majandustulemused vastasid ootustele. Peale kolme rasket pandeemia-aastat oleme suutnud taaskäivitada tarne ja tuua ettevõtte taas kasumisse. 2022 aasta müügikäive oli 595 736 €.

Tegevustulukus (PM) näitab, millise osa moodustab kasum ettevõtte müügikogusest. Aastal 2022 oli tegevustulukus 22,2%, aastal 2021 -25,15 %. Aastal 2022 oli tegevustulukus märkimisväärselt suurem seoses rahvusvahelise müügitegevuse tõusuga ja tarne taastamisega. Aastal 2023 on prognoositav tegevustulukus +10%, mis näitab tehtud kulutuste paremat eelplaneeritust.

Koguvara tulutase (ROA) näitab ettevõtte varade kasutamise efektiivsust puhaskasumi teenimiseks e kui palju kasumit teenib iga ettevõtte varasse investeeritud üks euro. Aastal 2022 oli ROA 35.42% ehk iga investeeritud euro teenis kasumit 0,35 € kui aastal 2021 oli ROA -108.07% ehk iga investeeritud euro teenis kahjumit 1,08 €. Prognoositav kasum aastal 2023 igalt investeeritud eurolt on +0,25 €.

Lihtaktsiate omakapitali tulutase (ROE) näitab ettevõttesse investeeritud omakapitali kasutamise efektiivsust puhaskasumi teenimiseks st kui palju kasumit teenib iga ettevõtte omakapitali investeeritud euro. Aastal 2022 oli ROE 315.03 % ehk kasum igalt investeeritud eurolt 3,15 € kui aastal 2021 oli ROE 109.14 % ehk kasum igalt investeeritud

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.