INNOPOLIS ENGINEERING HOLDING COMPANY OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 645 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommente

INNOPOLIS ENGINEERING HOLDING COMPANY OÜ hetkeolukord

Juba 645 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Innopolis Engineering Holding Company OÜ on 2018. aastal asutatud valdusettevõte, mis on loodud ettevõtete grupi äritegevuse paremaks struktureerimiseks ja Soome, Rootsi, Ukraina ning Eesti inseneri- ja arhitektibüroodes osaluste omandamiseks ning nende valdamiseks.

2022. aastal tuli juhtkonnal ja osanikel tunnistada Soome tütarettevõtte arendamise perspektiivitust ja suunata Innopolis OY pankrotti.

Seoses Soome tütarettevõtte pankrotiga otsustasid juhtkond ja osanikud kanda seotud investeeringud kuludeks. Ebaõnnestunud investeering ettevõtte üldist äritegevust ei mõjuta ning äritegevus on stabiilne ja jätkusuutlik.

Samas õnnestus ettevõtte juhtkonnal Ukraina partneritega koostöö formeerimine ettevõtteks

ІННОПОЛІС СТРАКЧУРАЛ ІНЖИНІРИНГ ТОВ, mis töötab Lvivis frantsiisilepingu alusel.

Hoolimata 2022. aasta 24. veebruaril Vene Föderatsiooni poolt alustatud agressioonisõjast Ukraina vastu jätkab ettevõte koostööd oma Ukraina partneritega Lvivis ja Kiievis ning näeb võimalust laiendada äritegevust ka sõja ajal ning peale sõda Ukrainas. Seoses sellega kujundati toimiv koostöö

Ukraina partneritega ettevõtteks ІННОПОЛІС СТРАКЧУРАЛ ІНЖИНІРИНГ ТОВ, mis töötab Lvivis frantsiisilepingu alusel. Samuti laiendab ettevõtte juhtkond koostööd Kiievis kliimasüsteemide spetsialistidega, mille eesmärgiks toimiva tiimi loomine ka Kiievisse. Ettevõtte Ukraina suunalised tegevused omavad olulist positiivset mõju kogu ettevõtte grupi äritegevusele ning juhtkond näeb, et positiivne mõju on süvenev.

Võttes arvesse üldise majandusskeskkonna mõjusid, hindab ettevõtte juhtkond 2022. aasta tulemused rahuldavaks ning jätkab 2023. aastal pikaajalise strateegia elluviimist, mille osaks on välisturgudele laienemine sealsetes ettevõtetes osaluste omandamise kaudu ning grupisisese sünergia loomine. Samuti jätkab ettevõte juhtkond kasvu võimaldavate strateegiliste partnerite

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.