CALVINEST GROUP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Kas oled kunagi mõelnud, kuidas saaksid muuta oma igapäevaelu veelgi nauditavamaks ja looduslähedasemaks? Calvinest Group on pereettevõte, mis on pühendunud sel

Kas looduslik puhtus koduses keskkonnas on võimalik ja kuidas?

Kas oled kunagi mõelnud, kuidas saaksid muuta oma igapäevaelu veelgi nauditavamaks ja looduslähedasemaks? Calvinest Group on pereettevõte, mis on pühendunud sellele, et tuua sinu koju kvaliteetsed ja looduslikud tooted, mis aitavad luua terviklikuma, meeldivama ja puhtama kodukeskkonna. 

Kes me oleme ja mida teeme?

Oleme rohkem kui lihtsalt ettevõte – see on perekondlik pühendumine. Oleme spetsialiseerunud toodete maaletoomisele, jae- ja hulgimüügile. Meie eesmärk on pakkuda sulle mitmekülgseid ja usaldusväärseid lahendusi koduhoolduseks ning isikliku heaolu toetamiseks.

Looduslikud võlud Sinu kodus

Kas poleks imeline, kui sinu kodu õhk kannaks endaga kaasas looduse värsket aroomi? Pakume looduslikke kodu lõhnaaineid, mis aitavad sul luua harmoonilise ja lõõgastava keskkonna. Meie tooted ei pelga tuua sinu koju looduse lõhna ja aroomi, mis toovad rahu ja lõõgastuse igasse nurka.

Hügieenivahendid ja kosmeetika – Sinu tervise ja ilu toetajad

Igapäevane hügieen ja isiklik hooldus on oluline osa meie rutiinist. Calvinest Group hügieenivahendid ja kosmeetikatooted on loodud selleks, et toetada sinu tervist ja ilu looduslikul viisil. Meie toodete looduslikud koostisosad hooldavad sinu nahka ja juukseid õrnalt ning tõhusalt, andes sulle enesekindluse ja heaolu igal sammul.

Koduhooldus ja pesemine

Kodu on paik, kus süda puhkab ja meeled laevad. Sellepärast on tähtis hoolitseda kodukeskkonna eest parimal moel. Meie koduhooldustooted ja pesemisvahendid pakuvad sulle tõhusat puhastust, mis ei kahjusta loodust. Nii saad nautida puhtust ja sära oma kodus teadmisega, et hoolid ka ümbritsevast keskkonnast.

Meie tooted on saadaval mitmetes tuntud kauplustes ja veebipoodides, sealhulgas Kaubamajas, Stockmannis, Mahekaup.eu, Tradehouse'is ja Heveren.ee-s. Üks meie erilisi lemmikuid on P&P Triikimisvesi: Puuvill. See käsitööna valmistatud triikimisvesi Provence'is pakub lihtsat ja tõhusat viisi riiete triikimiseks ning värskendamiseks. Lisaks puhtusele jätab see endast maha ka õrna ja meeldiva aroomi.

Külasta meie E-poodi!

Vaata rohkem

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Mida kujutab endast lõhnastatud äädikas ja milleks seda kasutatakse?

Ükskõik, kas oled pühendunud koduperenaine või kiire elutempoga linnakodanik, üks asi on kindel: pesupesemine on osa meie igapäevaelust. Aga kas oled kunagi mõe
ssb.ee
Ükskõik, kas oled pühendunud koduperenaine või kiire elutempoga linnakodanik, üks asi on kindel: pesupesemine on osa meie igapäevaelust. Aga kas oled kunagi mõelnud, kuidas teha sellest rutiinist midagi enamat, midagi, mis muudaks su pesupäevad veelgi meeldivamaks? Tutvustame sulle P&P Parfümeeritud äädikat: Puuvill Kes ütles, et pesupesemine peab olema tüütu ja monotoonne? P&P Parfümeeritud äädikas: Puuvill on just see toode, mis muudab suhtumist pesurutiini. Kasutades äädikat loputusainena, lisad sa oma pesule palju enamat kui lihtsalt puhtuse. See imeline äädikas kirgastab pesu

Kes me oleme ja millega tegeleme?

Calvinest Group OÜ on südamlik pereettevõte, mis on pühendunud toodete maaletoomisele ning jae- ja hulgimüügile. Meie eesmärk on pakkuda klientidele parimaid võ
ssb.ee
Calvinest Group OÜ on südamlik pereettevõte, mis on pühendunud toodete maaletoomisele ning jae- ja hulgimüügile. Meie eesmärk on pakkuda klientidele parimaid võimalikke lahendusi nende koduhooldusvajadustele, tuues turule laia valiku kvaliteetseid ja looduslikke tooteid. Looduslikud kodu lõhnaained: Me mõistame, kui oluline on luua kodus õdus ja meeldiv õhkkond. Meie looduslikud kodu lõhnaained toovad sinu ellu looduse aroomi, luues lõõgastava keskkonna, kuhu on alati hea naasta. Oma ainulaadse valikuga aitame sul luua oma ruumis meelepärase atmosfääri. Hügieenivahendid ja kosmeetika: 

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.