HOMEFREE ENVIRONMENTAL OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 258 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteerit

HOMEFREE ENVIRONMENTAL OÜ hetkeolukord

Juba 258 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Tegevusaruanne:

Homefree Environmental OÜ on asutatud 2018 aastal ning spetsialiseerub kohandatud, eritellimuslike joogivee puhastussüsteemide müügile, kasutades uusi innovaatilisi tehnoloogiaid, nagu seda on reaalaja pöörd-osmoosi meetod.

Peamised tegevused aruandeperioodil olid: (cid:127) Kontori- ja kodutarbimiseks mõeldud uuenduslike joogivee puhastite müük klientidele Euroopas ja mujal maailmas; (cid:127) e-pood euroopasisese jaemüügi korraldamiseks EL klientidele ning jaemüük klientidele väljaspool EL; (cid:127) tootmise tellimine ja seadmete (joogivee puhastite) sisseost partneritelt.

2022. aastal ettevõte müüs ja tarnis kaupu nii Euroopa Liidu turul kui ka väljaspool Euroopa Liitu. EL riikidest suurima müügiga oli Küpros.

2022 Majandusaasta müügitulu moodustas kokku 52 684 eurot, millest 31 332 eurot moodustas müük Euroopa Liitu. Toodete müüginumbrid käesolevas aruandes kajastavad 2022 esimest poolaastat, kuna müügitegevus sai oluliselt mõjutatud Venemaa sõja tõttu Ukrainas. Peamised mõjutegurid olid kauba liikumise piirangud, sanktsioonid, tarneahelate häired ning suurenenud logistikakulud. Kevadel 2022 olid Homefree

Environmental OÜ poolt lõpetatud kauba vedu läbi Venemaa ning koostöö vene logistika jm ettevõtetega.

Ettevõtte tegevus 2022 on olnud kahjumlik, mille tõttu oli erakorraliselt vähendatud osakapital. Aruandes kajastatud raamatupidamislikult tekkinud kasum on tingitud ettevõtte reservide tasaarvestamisest ning osakapitali vähendamisest.

Ettevõtte raamatupidamise aruanne on koostatud lähtudes ettevõtte tegevuse jätkumisest. Järgmise aasta plaan on leida uusi partnereid ja võimalusi toodete tarnimiseks ning tegevuse jätkamiseks

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.