PARODONTALIA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 929 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga ja kommenteeritu

PARODONTALIA OÜ hetkeolukord

Juba 929 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga ja kommenteeritud 57 korda.

Tegevusaruanne 2022

Äritegevuse ülevaade

Parodontalia on Tallinna kesklinnas asuv uus hubane ja kaasaegne kliinik, mis on spetsialiseerunud igemehaiguste (parodontiidi) kvaliteetsele profülaktikale ja ravile. Lisaks parodontoloogiale ravime ja tugevdame nii täiskasvanute kui laste hambaid ning pakume ka ortodontilisi teenuseid.

Kliinikus on neli hambaravikabinetti, mis on varustatud innovatiivsete Leica ja Karl Kaps mikroskoopidega. Täpseks diagnostikaks ja õige ravi määramiseks kasutame uuenduslikku röntgeniaparaati, mis võimaldab teha panoraam- ja kolmemõõtmelisi (3D) ülesvõtteid.

Parodontalia OÜ oli asutatud 1. augustil 2018. Kliiniku hea maine ja osutatava teenuse kvaliteet aitab meil kasvada ja areneda. Meie kliiniku patsiendid on motiveeritud ning meie peamiseks eesmärgiks on profülaktika ja ravi.

Meie soovime, et meie riigi elanikel esineks aina vähem hambatervise probleeme ning soovime tõsta teadlikkust suutervises.

Oleme läbi viinud erinevaid suutervist edendavaid kampaaniaid ning suuhügieeni reegleid õpetanud üle 3000 lapsele. Meie panustame ühiskonda oma ideede ja jõuga: meie töötajad viivad läbi loenguid ning mängulisi tunde lasteasutustes ning erinevatel lastele suunatud üritustel: räägime hügieenist, tervislikust toitumisest ning eluviisist üldiselt, arsti külastamise vajalikkusest ja palju muust. Lisaks koostöös meie sponsoritega jagame lastele ka hambaharjad ja -pastad. Samuti teeme koostööd ka laste laagrite- ja huvikoolidega, korraldame ka loenguid teismelistele. Koostöös Tallinna Tervishoiukõrgkooliga osaleme projektis, mille eesmärgiks on koolitada hooldekodude kliente suutervist puudutavatel teemadel. Soovime pakkuda oma patsientidele parimat teenust ning olla üks parimaid tööandjatest meie valdkonnas. Pakume töötajatele osaleda nii eestisisestel kui ka väliskoolitustel, korraldame ka meie ettevõtte siseseid koolitusi ja praktikaid. Meie pakume tööd tippspetsialistedele välismaalt, pakkudes parima kvaliteediga teenuseid: nt alates 2020. aastal liitus meie kollektiiviga ortodont Londonist, kellel on pikaajaline töökogemus ortodontilise ravi Invisalign kapedega.

Meie teeme koostööd ka Tartu Ülikooliga, pakkudes parodontologia tudengitele juhendamist ja praktikat; meie arstid juhendavad ka Tallinna

Tervishoiukõrgkooli uhiuue õppeprogrammi alusel õppivaid hambaravi assistente, kes varsti-varsti on juba saamas V taseme kutseharidust.

Investeeringud

Parodontalia OÜ on investeerinud uutesse transpordivahenditesse, seadmetesse ja tehnoloogiatesse kokku 0,1 mln euro. Ettevõte on teinud ka strateegilisi muutusi, et laiendada oma tegevust uutesse turgudesse. 2022.a. alustasime Hambabussi projektiga.

Töötajad 2022.a. keskmine töötajate arv on14 inimest. Tööjõukulu koos maksudega oli 1,1 mln.euro.

Plaanid ja 2023.a. prioriteedid: ......

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.