EESTI CONSULTING OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Eesti e-residentsuse programm on valitsuse väljastatud digitaalne identiteet, mis võimaldab ettevõtjatel üle maailma asutada ja juhtida globaalset äri ELi juris

E-residentsus 101

Eesti e-residentsuse programm on valitsuse väljastatud digitaalne identiteet, mis võimaldab ettevõtjatel üle maailma asutada ja juhtida globaalset äri ELi jurisdiktsioonis. Alustatud 2014. aastal, on see revolutsiooniliselt muutnud ettevõtluse toimimist, pakkudes digitaalset rahvust globaalsetele kodanikele.

Programm pakub mitmeid eeliseid, sealhulgas juurdepääsu EL turule, ettevõtte registreerimise lihtsust, dokumentide digitaalset allkirjastamist ja läbipaistvat ärikeskkonda. See on eriti kasulik diginomaadidele, vabakutselistele ja rahvusvahelistele ettevõtjatele, kes soovivad laiendada oma tegevust füüsiliste piirideta.

Iga mitte-eestlane, kes suudab läbida taustakontrolli, on kvalifitseeritud taotlema e-residentsust. See hõlmab ettevõtjaid, vabakutselisi ja diginomaade üle kogu maailma, kes soovivad kasutada Eesti arenenud digitaalset taristut.

Kuidas saada e-residendiks?

e-residentsuse taotlemine on lihtne ja saab teostada internetis. Taotlejad peavad esitama isiklikku teavet, äriandmeid ja motivatsioonikirja, selgitades, miks nad soovivad programmiga liituda.

Taotlejad peavad esitama koopia oma valitsuse väljastatud isikutunnistusest, passistiilis digitaalse foto ja võimalik, et täiendavaid dokumente sõltuvalt nende päritoluriigist. Kui taotlus on heaks kiidetud, saavad e-residendid kätte oma e-residentsuse komplekti, mis sisaldab digitaalset ID-kaarti, Eesti saatkonnas või määratud kättesaamiskohas üle maailma.

Oma Eesti ettevõtte asutamine

e-residentsusega saavad ettevõtjad registreerida oma äri internetis Eestis. Protsess on tõhus ja tihti saab selle lõpetada mõne päevaga.

Eesti pakub e-residentidele mitmeid pangandusvõimalusi, sealhulgas traditsioonilisi panku ja fintech lahendusi. e-residendid saavad kasutada ka makseteenuse pakkujaid sujuvate rahvusvaheliste tehingute jaoks. Eesti maksusüsteem on e-residentidele soodne, unikaalse ettevõtte tulumaksu struktuuriga, mis maksustab jaotatud kasumeid, mitte teenitud tulu.

Oma äri juhtimine e-residendina

Eesti pakub digivahendite komplekti, mis võimaldab e-residentidel oma äri täielikult internetis juhtida, alates digitaalsest allkirjastamisest kuni online aruandluseni. e-residendina on oluline mõista ja järgida Eesti seadusi ja regulatsioone, sealhulgas aastaaruande esitamist ja korrektsete kirjete pidamist. e-residentsuse programm pakub toetavat kogukonda ja võrgustiku võimalusi teiste globaalsete ettevõtjatega.

Tugi ja ressursid

EESTI CONSULTING OÜ pakub ekspertkonsultatsiooniteenuseid, et aidata e-residentidel navigeerida oma Eesti ettevõtte asutamise ja juhtimise protsessis, tagades vastavuse ja maksimeerides programmi eeliseid. Eesti pakub e-residentidele hulgaliselt ressursse, sealhulgas valitsuse portaale ja erasektori platvorme, mis pakuvad juhiseid ja tuge äritegevuseks.

Valmis kasutama Eesti e-residentsuse jõudu oma äri jaoks? Võtke ühendust EESTI CONSULTING OÜ-ga ekspertnõu ja sujuva ettevõtte asutamise jaoks.

UURI LISAKS

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas avada Eestis pangakonto e-residentsina?

Eesti on tuntud oma arenenud digitaalse infrastruktuuri ja ettevõtlusega tegelemise lihtsuse poolest, muutes selle atraktiivseks sihtkohaks rahvusvahelistele et
ssb.ee
Eesti on tuntud oma arenenud digitaalse infrastruktuuri ja ettevõtlusega tegelemise lihtsuse poolest, muutes selle atraktiivseks sihtkohaks rahvusvahelistele ettevõtjatele ja digitaalsetele nomaadidele. Eesti pangakonto pakub mitmeid eeliseid, nagu sujuvad internetipangateenused, mitme valuutaga kontod ja juurdepääs Euroopa turule. Lisaks tagab Eesti progressiivne lähenemine pangandusele kontoomanikele läbipaistvuse ja turvalisuse. Eesti e-residentsuse programm on valitsuse väljastatud digitaalne identiteet, mis võimaldab mitte-eestlastel juurdepääsu Eesti teenustele, nagu ettevõtte

5 põhjust, miks valida oma ettevõtte registreerimiseks eesti

Eesti on tõusnud globaalseks liidriks digitaalse innovatsiooni alal, muutes selle atraktiivseks sihtkohaks ettevõtjatele ja ettevõtetele üle kogu maailma. Oma t
ssb.ee
Eesti on tõusnud globaalseks liidriks digitaalse innovatsiooni alal, muutes selle atraktiivseks sihtkohaks ettevõtjatele ja ettevõtetele üle kogu maailma. Oma tugeva digitaalse taristu ja progressiivsete poliitikatega pakub Eesti unikaalset kombinatsiooni eelistest ettevõtte registreerimiseks. Eesti on tuntud oma arenenud digitaalse taristu poolest, mis on sügavalt integreeritud ühiskonna kõikidesse aspektidesse, sealhulgas valitsusse, haridusse ja ärisse. See on loonud sujuva keskkonna digitaalteenustele ja e-valitsemisele. E-residentsuse programm on revolutsiooniline algatus, mis võimaldab

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.