TRIVINO EE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 403 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad s

TRIVINO EE OÜ hetkeolukord

Juba 403 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

VP SERVICES OÜ tegevusaruanne 2022

Ettevõte Buyex Exchanger OÜ on asutatud ja alanud oma majandustegevust 2018.a

Kuni 2022.a juunini ettevõte põhitegevuseks oli pakkuda klientidele maksimaalse kvaliteediga virtuaalvääringu (krüptora) vahetusteenust ja virtuaalrahakottide haldamise teenust.

2020 ja 2021 aastal seoses Covid 19 pandeemiaga ja virtuaalvääringu seadusandluse muutmisega pidime oma äriplaane korrigeerima.

2022.a Eesti Vabariik järjekordselt karmistas virtuaalvääringuga seotud seadusandlust ning ettevõte otsustas vabatahtlikult loobuda oma litsentsidest.

Peale seda ettevõte jätkas majandustegevust IT valdkonnas.

Ettevõte uueks põhitegevuseks on infotehnoloogiliste (IT) teenuste pakkumine.

Samuti ettevõte muutis oma ärinime „VP Services OÜ“.

Peale seda, kui osaühing loobus oma tegevusloast, ettevõttel puuduvad tööjõukulud ja oluliselt vähenesid administratiivkulud. Eelmainitud kulud olid seotud varasemat pakutud krüptovahetusteenusega ja avaldasid olulist mõju igaastasele kasumile. Alates 2022.a juunist ettevõtte kulud oluliselt vähenesid ja suurenes tulu. Osaühing plaanib lähiaastatel (2023 ja 2024) viia omakapitali suurust seaduses ettenähtud nõueteni ettevõtte kasumi arvelt.

Lisaks eeltoodule väärib mainimist ka see, et ettevõttel on võlgnevus ainult kasusaaja eest.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.