IMMO-CONCEPTA MANAGEMENT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 87 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritu

IMMO-CONCEPTA MANAGEMENT OÜ hetkeolukord

Juba 87 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Immo Concepta Management OÜ (edaspidi OÜ) registreeriti 04.09.2018 Tallinnas. Ettevõttel oli seisuga 31.12.2022 üks töötaja. Juhatus koosneb ühest liikmest. Ettevõttel on Saksamaal tütarettevõte Pro Clienta Vermögensverwaltungs-und Vemietungs GmbH ,et võimalikele investoritele Eesti ning kogu Baltikumi majanduslikke eeliseid tutvustada..

Ülevaade ettevõtte tegevusest:

Ettevõtte põhitegevus on kinnisvarakonsultatsioonid: pidev aktiivne töö potentsiaalsete ostjate ja üürnikega. Ettevõtte põhitegevuseks on aktiivne kinnisvara otsimine, pakkudes erinevaid võimalusi/variante. Ettevõte keskendub uute objektide otsimisele, samuti kliendi valitud kinnisvara analüüsile, hindamisele ning nõustamisele rahastamise ja ostuformaalsuste osas.

Finantsseisundi hindamiseks olulised asjaolud: 2022. aastal toimusid arvukad kohtumised ning läbirääkimised potentsiaalsete klientide ja klientidega. Lepingute sõlmimine suurklientidega on kavas tuleval 2023/2024. aastal..Uued lepingud sõlmitakse 2023 aasta esimesel poolaastal.

Peamised tegevusvaldkonnad, toote- ja teenusegrupid: (cid:127) nõustamine kinnisvaratehingute osas (cid:127) müüjate ja ostjate otsimine (cid:127) tehingute õiguslik tugi (cid:127) konsultatsioonid kinnisvara (maja, suvila, korter, maa, hoone, ruumid, kontor) väärtuse määramiseks.

(cid:127) Koostöös klientitega kinnisvara ostmine, müümine, rentimine

Olulisemad aruandeaasta jooksul toimunud ning lähitulevikus planeeritavad investeeringud: (cid:127) Kinnisvara ostmine ja müük ning omandatud kinnisvara rentimine on kavandatud 2025. aastaks.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.