DOXTEN OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Kui me omaks võtame uued suunad kodukujunduses, on vannituba erilise tähelepanu all, pakkudes lõõgastumise pühamut ja isiklikku stiili. Vannitoa plaatimine ei o

5 trendi vannitoa plaatimisel, mida jälgida

Kui me omaks võtame uued suunad kodukujunduses, on vannituba erilise tähelepanu all, pakkudes lõõgastumise pühamut ja isiklikku stiili. Vannitoa plaatimine ei ole ainult praktiline vajadus, vaid ka disainielement, mis võib oluliselt mõjutada ruumi esteetikat. Selles postituses uurime viit vannitoa plaatimise trendi, mis on tööstuses laineid löömas ja kuidas need võivad teie ruumi muuta.

1. Tekstuuriga plaadipinnad

Tekstuur vannitoa plaatides lisab ruumile sügavust ja iseloomu. See võib parandada käega katsutavat kogemust ja luua dünaamilise visuaalse efekti, mis muutub päeva jooksul valgusega.

Kivist ja puiduimitatsiooniga plaatidest kuni 3D-mustrite ja reljeefideni, tekstuuriga plaadid tulevad erinevates stiilides. Need võivad jäljendada looduslikke materjale või pakkuda abstraktseid ja kaasaegseid kujundusi, pakkudes lõputuid võimalusi isikupärastamiseks.

2. Geomeetrilised mustrid ja kujundid

Geomeetrilised plaadid on julge valik, mis võivad muuta vannitoa silmapaistvaks. Need pakuvad klassikalisele disainile kaasaegset keerdkäiku ja neid saab kasutada fookuspunkti loomiseks või ruumi liikumistunde lisamiseks.

Kas te eelistate tagasihoidlikku välimust väikeste, keerukate mustritega või avaldusese tükki suurte, silmatorkavate kujunditega, geomeetrilisi plaate saab kohandada vastavalt igale stiilieelistusele.

3. Loodusest inspireeritud plaatimine

Loodusest inspireeritud plaadid võivad luua rahustava ja vaikse keskkonna, mis meenutab loodusmaastikke. Need sisaldavad sageli orgaanilisi mustreid, tekstuure ja värve, mis võivad muuta vannitoa avaramaks ja ühendatuks välismaailmaga.

Otsige plaate, mis jäljendavad puidu, kivi või isegi lille- ja botaanilisi mustreid. Need võivad ulatuda realistlikest imitatsioonidest kuni stiliseeritud tõlgendusteni, mis ikkagi tekitavad looduse tunnet.

4. Julged värvilahendused

Värv on disainis võimas tööriist, mis suudab muuta ruumi meeleolu. Vannitoas võivad julged värvivalikud plaatimisel luua energilise atmosfääri või rahustava pelgupaiga, sõltuvalt toonist.

Kuigi neutraalsed toonid on endiselt populaarsed nende mitmekülgsuse tõttu, on kasvav trend kasutada erksaid värve avalduse tegemiseks. Mõelge sügavatele sinistele, rohelistele või isegi metallikutele, et lisada luksuse puudutust.

5. Arenenud plaadimaterjalid ja jätkusuutlikkus

Plaaditööstus on pidevalt arenev, tehnoloogiliste edusammudega kaasnevad uued materjalid, mis on tugevamad, vastupidavamad ja lihtsamini hooldatavad.

Keskkonnateadlikkuse kasvades suureneb ka nõudlus jätkusuutlike plaatimisvõimaluste järele. Üha olulisemaks muutuvad tarbijatele taaskasutatud materjalid, keskkonnasõbralikud tootmisprotsessid ja plaadid, mis aitavad kaasa parema siseõhu kvaliteedile.

Avastage täiuslik stiili ja jätkusuutlikkuse segu oma vannitoa plaatimisprojektile DOXTEN OÜ ekspertkäsitöö ja isikupärastatud teenusega.

uuri veel!

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Ultimaatne juhend põrandaplaatide valimiseks

Põrandaplaadid on rohkem kui lihtsalt teie ruumi alus; need määravad toa stiili tooni ja on oluline element üldises disainis. Õige valik võib suurendada teie ko
ssb.ee
Põrandaplaadid on rohkem kui lihtsalt teie ruumi alus; need määravad toa stiili tooni ja on oluline element üldises disainis. Õige valik võib suurendada teie kodu ilu ja funktsionaalsust, samas kui vale valik võib põhjustada rahulolematust ja tarbetuid kulusid. Arvukate võimaluste hulgast leidub erinevaid põrandaplaatide tüüpe, millest igaüks pakub ainulaadseid eeliseid ja esteetikat, alates kivi klassikalisest elegantsist kuni vinüüli praktilisuseni. Tegurid, mida arvestada põrandaplaatide valimisel Ruumi funktsioon mängib plaatide valikul olulist rolli. Suure liiklusega alad nõuavad

Kuidas hooldada oma plaaditud põrandaid pikaealisuse tagamiseks?

Plaaditud põrandad on koduomanike, sisekujundajate ja ehitajate seas populaarsed nende vastupidavuse, hoolduse lihtsuse ja esteetilise veetluse tõttu. Siiski, e
ssb.ee
Plaaditud põrandad on koduomanike, sisekujundajate ja ehitajate seas populaarsed nende vastupidavuse, hoolduse lihtsuse ja esteetilise veetluse tõttu. Siiski, et tagada nende pikaealisus ja hoida neid parimas seisukorras, on hädavajalik korralik hooldusrutiin. Oma plaadi tundmine On mitmesuguseid plaadimaterjale, sealhulgas keraamika, portselan, looduskivi ja palju muud. Igal tüübil on oma hooldusvajadused, mis põhinevad poorsusel ja kõvadusel. Oma plaadi omaduste, nagu niiskuskindlus, plekkidele ja kriimustustele vastupidavus, mõistmine aitab teil valida õige hooldusstrateegia.

DOXTEN OÜ tegevusaruanne 2022

Doxten OÜ registreeriti Äriregistris 20.09.2018.a. Äriühingu peamisteks tegevusalaks on põranda- ja seinakatete paigaldus.  Aruande perioodil osutati teenust ko
ssb.ee
Doxten OÜ registreeriti Äriregistris 20.09.2018.a. Äriühingu peamisteks tegevusalaks on põranda- ja seinakatete paigaldus. Aruande perioodil osutati teenust kokku summas 39,1 tuh euro eest, eelmisel aruande perioodil oli müügitulu 45,7 tuh eurot. 2023.a. olulist teenuse mahu suurendamist ei plaanita. Osaühingu juhatus koosneb ühest liikmest. Juhatuse liikmele maksti töötasu summas 7,1 (2021.a.- 7,0) tuh eurot.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.