LUMIRA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 659 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,6 punktiga ja kommente

LUMIRA OÜ hetkeolukord

Juba 659 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,6 punktiga ja kommenteeritud 123 korda.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Lumira jätkas 2022 aastal seatud eesmärkide poole liikumist.

Lisaks olemasolevale tegevusele on OÜ Lumira eesmärgiks avada aastal 2023 Külitsel, Aidapeosaali kõrval multifunktsionaalne hoone, mis leiab laialdast kasutust nii kohalikus kogukonnas kui ka Lõuna –Eestis laiemalt, propageerib kvaliteetaja veetmist päeva erinevatel aegadel.

Hoones korraldatakse kohalike ja kaugemate käsitööliste, kunstnike, muusikute, kirjanike ja teiste huvitavate tegevusaladega tegelejate loomingut, nende huvialade eksponeerimist ja tutvustamist või müüki, korraldatakse vastavaid teemaõhtuid. Kavas on korraldada kinoõhtuid ning õhtuid, mil mängib elav muusika või esitletakse raamatuid. Seintele ja stendidele paigaldatakse käsitööesemete näitus-müük. Pakutakse tööd nii kohaliku kogukonna kui ka kaugemal elavate aktiivsetele käsitöölistele, muusikutele ning kunstnikele-kirjanikele ning töökogemust noortele.

2022. aasta müügitulu oli 323 542 eurot, aruandeaasta kasum oli 144 209 eurot. Keskmine töötajate arv oli 3 ja tööjõu kuludeks maksti 35 226 eurot. Juhatuse liikmele tasu ei makstud.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.