VOXLOUD OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 155 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteerit

VOXLOUD OÜ hetkeolukord

Juba 155 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Voxloud on rahvusvaheline ettevõte, mis keskendub pilveteenuste telefonisüsteemide, ühtsete kommunikatsioonilahenduste (Unified Communications) ja VoIP-toodete arendamisele. Voxloudi süsteem ühendab ärikommunikatsiooni ühte telefonisüsteemi, mis tähendab, et eraldi toodete kasutamine ja erinevatele tarnijatele maksmine pole vajalik. Voxloudi pilvepõhine lahendus on traditsioonilise telefonisüsteemiga võrreldes soodsam, kuna kliendid maksavad ühe tervikteenuse eest.

Kliendid saavad kasutada Voxloudi lahendusi iOS-i, Androidi, Maci ja Windowsi platvormidele mõeldud mobiilirakenduste või Voxloud VoIP-ga sertifitseeritud telefonide abil. Voxloud on suunatud peamiselt väikestele ja keskmise suurusega ettevõtetele, kes soovivad pakkuda oma töötajatele ja koostööpartneritele tõhusaid, kuid lihtsalt kasutatavaid sidevahendeid.

Ettevõte alustas tegevust 2019. aastal Itaalias, keskendudes algselt sealsetele klientidele ja nende vajadustele. Itaalias tegutsedes arendas Voxloud oma tootevalikut, pakkudes kohalikele väikestele ja keskmise suurusega ettevõtetele kvaliteetseid ja innovaatilisi kommunikatsioonilahendusi. Tänu tihedale koostööle klientidega õnnestus Voxloudil tuvastada nende erivajadused ning seeläbi laiendada oma klientide baasi ja tugevdada oma positsiooni Itaalia turul.

Olulised sündmused 2022. aastal

Laienemine 2022. aastal asus Voxloud ambitsioonikalt laienema teistesse Lääne-Euroopa riikidesse ning USA-sse, et rahuldada nõudlust kvaliteetsete pilvepõhiste kommunikatsioonilahenduste järele. Ettevõtte laienemisstrateegia hõlmas turu-uuringuid, et mõista erinevate riikide ärivajadusi ja kultuurilisi eripärasid. Samuti investeeris Voxloud oma toodete lokaliseerimisse, et pakkuda klientidele kohalikku tuge ja teenuseid.

Voxloud loob teadlikult tugevaid partnerlussuhteid kohalike IT-ettevõtete ja teenusepakkujatega, et tagada klientidele parim võimalik teenindus ning kiire ja professionaalne tugi. Lisaks sellele kasutab ettevõte aktiivselt turunduskanaleid, nagu sotsiaalmeedia, sisuturundus ja messid, et suurendada oma nähtavust ja tutvustada oma tooteid potentsiaalsetele klientidele.

Voxloudi laienemine Lääne-Euroopasse ja USA-sse on aidanud ettevõttel mitmekesistada oma klientuuri, luua rahvusvahelisi ärisuhteid ning tugevdada oma positsiooni globaalsel turul. Ettevõte jätkab oma tootearendust ja teenuste optimeerimist, et pakkuda klientidele parimaid võimalikke kommunikatsioonilahendusi.

Tütarfirma likvideerimine

Voxloudi juhatus otsustas likvideerida 2022. aastal oma Itaalia tütarettevõtte Voverc Srl. Voverc oli samuti tegev kommunikatsioonilahenduste valdkonnas, kuid keskendus teistsugusele sihtrühmale või turgudele. Otsus Voverc likvideerida tulenes mitmetest strateegilistest põhjustest, sealhulgas soovist keskenduda Voxloudi peamisele ärisuunale ning ressursside ja investeeringute optimeerimisele.

Voxloudi juhtkond tegi põhjaliku analüüsi, et hinnata Voverci tegevuse jätkusuutlikkust ja kasvupotentsiaali. Pärast kaalutletud otsustamist jõuti järeldusele, et Voverci likvideerimine on parim valik, mis aitab kaasa ettevõtte üldisele kasvustrateegiale ning võimaldab ressursse paremini kasutada.

Likvideerimisprotsessi käigus töötas Voxloud tihedalt koos Voverci töötajate, klientide ja koostööpartneritega, et tagada sujuv üleminek. Ettevõte pakkus Voverci töötajatele võimalusi ühineda

Voxloudi meeskonnaga või toetas neid uute töökohtade leidmisel. Samuti keskenduti Voverci klientidele, pakkudes neile võimalust üle minna Voxloudi toodetele ja teenustele, tagades seeläbi nende ärikommunikatsiooni järjepidevuse.

Voxloud jätkab oma peamise ärisuuna arendamist, keskendudes kvaliteetsete ja innovaatiliste

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.