PULMAKLEIT PRUUDISALONG OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 4907 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,7 punktiga ja komment

PULMAKLEIT PRUUDISALONG OÜ hetkeolukord

Juba 4907 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,7 punktiga ja kommenteeritud 42 korda.

Tegevusaruanne 2022

Pulmakleit Pruudisalong OÜ, mis asutati 08.01.2019 aastal, on kiiresti kasvanud ja arenenud ettevõtteks, mis on pühendunud uute ja kord kasutatud pulmakleitide ning aksessuaaride müügile. Aastal 2022, Pulmakleit Pruudisalong OÜ tegeles aktiivselt pulmakleitide ja aksessuaaride müügiga, pakkudes klientidele laia valikut tooteid, mis vastavad erinevatele maitsetele ja eelistustele.

Ettevõtte majandusnäitajad on olnud muljetavaldavad. 2022. aastal moodustas Pulmakleit Pruudisalong OÜ müügitulu 54 644 eurot, mis on märkimisväärne saavutus, arvestades, et ettevõte on olnud turul vaid mõned aastad. See näitab, et Pulmakleit Pruudisalong OÜ on suutnud luua tugeva kliendibaasi ja pakkuda tooteid, mis vastavad klientide ootustele ja vajadustele.

Pulmakleit Pruudisalong OÜ on ka tööandja, kes väärtustab oma töötajaid. 2022. aastal oli ettevõtte keskmine töötajate arv üks, kellele maksti töötasu 8 940 eurot. Lisaks maksti sotsiaalmaksu summas 2 188 eurot. Pulmakleit Pruudisalong OÜ juhatus koosneb kahest liikmest, kes 2022. aastal tegutsesid tasuta, näidates sellega oma pühendumust ettevõtte arengule ja kasvule.

Vaadates tulevikku, Pulmakleit Pruudisalong OÜ on ambitsioonikas. Aastal 2023 plaanib ettevõte laiendada oma tegevust, suurendada tootevalikut ja arendada koostööd erinevate tarnijatega Poolast, Leedust, Taanist, Hollandist ja Ukrainast. See mitte ainult ei suurenda ettevõtte tootevalikut, vaid aitab kaasa ka ettevõtte rahvusvahelisele kasvule ja arengule. Lisaks on ettevõtte plaanis arendada teenuse sfääri, mis aitab kaasa ettevõtte mitmekesistamisele ja pikaajalisele stabiilsusele.

Kokkuvõtteks, Pulmakleit Pruudisalong OÜ on ettevõte, mis on pühendunud oma klientidele kvaliteetsete pulmakleitide ja aksessuaaride pakkumisele. Ettevõtte tulevikuplaanid näitavad ambitsioonikust ja pühendumust kasvule ja arengule, mis on kindlasti põnev jälgida.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas leida täiuslik pulmakleit?

Pulmapäev on elu üks erilisemaid ja oodatumaid hetki. See päev tähistab armastuse ja pühendumise avalikku tõotust ning sellel päeval peaks iga pruut end tundma
ssb.ee
Pulmapäev on elu üks erilisemaid ja oodatumaid hetki. See päev tähistab armastuse ja pühendumise avalikku tõotust ning sellel päeval peaks iga pruut end tundma tõeliselt erilisena. Üks peamisi elemente, mis aitavad seda erilisust rõhutada, on pulmakleit. See on kleit, mis mitte ainult ei täienda sinu ilu, vaid peegeldab ka sinu isikupära ja stiili. Selles artiklis uurime, kuidas Pruudisalong suudab muuta pulmakleidi otsimise sinu jaoks lihtsaks ja meeldejäävaks kogemuseks. Pruudisalongis astudes sisened sa pruudikleitide imelisse maailma, mis on täis lõputuid võimalusi ja unikaalseid stiile.

Aksessuaaride võlu pulmapäeval

Pulmavälimuse loomine on nagu kunstiteos, kus igal detailil on oma roll, ning aksessuaarid mängivad selles olulist osa. Pruudisalongis usume, et pulmakleidi kõr
ssb.ee
Pulmavälimuse loomine on nagu kunstiteos, kus igal detailil on oma roll, ning aksessuaarid mängivad selles olulist osa. Pruudisalongis usume, et pulmakleidi kõrval on aksessuaarid need, mis muudavad pulmapäeva välimuse tõeliselt unustamatuks. Selles artiklis uurime lähemalt, milliseid aksessuaare meie salong pakub ja kuidas need saavad täiustada sinu pulmastiili. Loor on üks traditsioonilisemaid ja sümbolirikkamaid pulmaaksessuaare. See lisab salapära ja romantikat ning on olnud aastaid pruutide lemmikuks. Pruudisalongis pakume erineva pikkuse ja stiiliga loore, mis aitavad sul leida täpselt

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.