HEBA CLINIC OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 2059 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga komment

HEBA CLINIC OÜ hetkeolukord

Juba 2059 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

HeBA on esmatasandi kliinik, mis aitab saavutada hea tervise eesmärke ettevõtetel ja töötajatel, kes peavad oluliseks hoolivat tervise juhtimist. Selleks pakume arstide ja õdede vastuvõtte, laia valikut uuringuid ja analüüse, vaimse tervise teenuseid, tööandja tervisekindlustust ning kõiki töötervishoiu teenuseid. HeBA osutab kõrgekvaliteedilisi teenuseid üle Eesti laia koostööpartnerite võrgustiku toel.

HeBA kliiniku klientideks on tööandjad ning nende töötajad. HeBA töötervishoiuteenuse klientide poolne soovitusindeks (Net

Promoter Score) on stabiilselt 82% ehk väga kõrge. Ootustele vastavuse osas on klientide tagasiside samuti väga kõrge - 4,8 palli 5-st võimalikust.

2022.a oli ettevõtte jaoks ümberkohanemise sarnaselt teiste eratervishoiuasutustega Eestis. Epideemia järgselt tuli ümber kohaneda koroonaviiruse ohjamisega seotud teenustelt (peamiselt testimine ja vaktsineerimine) tavapärase esmatasandi töötervishoiu teenuste osutamisele.

Samal ajal jätkas HeBA investeeringuid unikaalse tervise juhtimise platvormi arendusse, mis võimaldab osutada ja vahendada digitaalselt võimendatud ennetusmeditsiini teenuseid nii füüsilise kui vaimse tervise valdkonnas Eestis ja rahvusvaheliselt.

2022.a lõpuks oli HeBA ainukese töötervishoiu kliinikuna Eestis valmis rakendama kõiki 1.1.2023 jõustunud töötervishoiu ja tööohutuse seaduse nõudeid, sealhulgas pakkuma ettevõtetele tervikanalüüsi kogu organisatsiooni töötervishoiualase olukorra kohta.

Müügitulu kogumaht võrreldes 2021. aastaga oluliselt ei muutunud - 462 tuhat eurot (-4%), kuid põhiteenuse ehk töötervishoiuteenuste kasv oli 52%, jõudes kokkuvõttes 356 tuhande euroni. Samuti alustati aasta lõpus vaimse tervise teenuste osutamist ettevõtetele ja nende töötajatele HeBA poolt välja arendatud uudse ennetusele orienteeritud tervikkontseptsiooni alusel.

Aastakeskmine töötajate arv täistööajale taandatuna oli 17 (aasta varem 19) ning palgakulud moodustasid 53% kuludest (aasta varem 47%). See peegeldab ühelt poolt tervishoiusektori üldist trendi palkade kiirele kasvule ning samal ajal näitab põhiteenuse efektiivsuse kasvu, arvestades põhitegevuse kasvanud mahu teenindamist väiksema hulga töötajatega. Kokkuvõttes kinnitab see infotehnoloogiasse investeerimise väärtust - ettevõte suudab osutada kõrgekvaliteedilist teenust väiksema hulga töötajatega ning pakkuda konkurentsivõimelist palka.

HeBA investeeris üle 140 000 euro toote- ja tarkvaraarendusse ning aastakeskmine teadus- ja arendustöötajate ning tarkvara-arendustöötajate hulk oli 3; selleks kaasati edukalt sihtfinantseeringuid 98 tuhande euro ulatuses.

Aasta tulemiks kujunes -74 114 eurot, mis on samaväärne 2021.a tulemiga. Ettevõtte kasvu rahastasid olemasolevate osanikud.

Aasta lõpuks tegutses ettevõte aktiivselt neljas asukohas: Tallinnas, Keilas, Tartus ja Pärnus. Ettevõtte klientideks oli üle 100 ettevõtte kokku enam kui 12 tuhande töötajaga.

2023.a näeb ettevõtte äristrateegia ette põhiteenustena tervikliku töötervishoiu teenuse ning vaimse tervise teenuste märgatavat kasvu. Samuti jätkatakse aktiivset tootearendust koos tarkvaraarendusega ning investeerimist oma töötajate arengusse, et pakkuda parima kvaliteedi ja tulemuslikkusega esmatasandi terviseeteenuseid töötajatele ning ettevõtetele.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

6 sammu tervikliku vaimse tervise juhtimiseni töökohal

Töötajate vaimse tervise juhtimine toimib edukalt üksnes juhul, kui see on integreeritud ettevõtte äri- ja töötegemise korraldusega - hea vaimne tervis saab alg
heba.ee

Soovitused 2022.a gripihooajale vastu minnes

HeBA kvaliteedijuht dr Karin Sarapuu kommenteerib enamlevinud küsimusi gripi ning selle vastu vaktsineerimise kohta 2022.a
The post Soovitused 2022.a gripihooaj
heba.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.