BAUVÄRK OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 2260 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 8 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommen

BAUVÄRK OÜ hetkeolukord

Juba 2260 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 8 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Bauvärk OÜ tegeleb ehitussektoris kvaliteetse peatöövõtja teenuse pakkumisega Eestis. Peamisteks töödeks on kaubanduskeskustes poodide ümberehitused ja keskmisest kallimate eramute ehitus. Peatöövõtja teenuse osutamine ei nõua suuri investeeringuid, seega neid plaanis pole.

Ei ole ka plaanis keerulises majanduslikus olukorras kinnisvara arendada. Käesoleva majandusaasta aruande koostamise perioodil ei ole toiminud erilisi sündmusi mis võiks käimasolevat aruandeperioodi mõjutada.

Peamiselt pakume teenust otsekulude meetodiga, seega oleme vähem mõjutatavad tururiskidest. Ehitussektori valdkond milles tegutseme hooajalisus ei mõjuta meid, kuid sektorile vastavalt võivad kuude/kvartalite käibed oluliselt erineda eelnevatest.

Kavatseme jätkata kvaliteetse peatöövõtja teenuse pakkumisega olemasolevatele suurklientidele. Ettevõttel puudub koduleht ja reklaami ei tee, kuna tööd on piisavalt ja uusi kliente ei otsi.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Viljandi maakonna haigla

The post Viljandi maakonna haigla appeared first on Ehitustrust.
ehitustrust.ee

Lootsi tn büroohoone nurgakivi

Reedel (09.09) panime nurgakivi märkimisväärsete leidude poolest kuulsale Lootsi tn büroohoonele. Tellija: EHC Lootsi OÜ
The post Lootsi tn büroohoone nurgakivi
ehitustrust.ee

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.