KV SAVINDUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Kui otsid kingitust, mis oleks tõeliselt eriline ja isikupärane, siis savist valmistatud kingitused on just see õige valik. Need käsitööna valminud meistritööd

Isikupärased ja käsitööna valminud- savist kingitused, mis jätavad jälje

Kui otsid kingitust, mis oleks tõeliselt eriline ja isikupärane, siis savist valmistatud kingitused on just see õige valik. Need käsitööna valminud meistritööd kannavad endas mitte ainult kaunist disaini, vaid ka looduse ja kunsti harmooniat, mis muudab need kingitused eriliseks ja mõtestatuks.

Savi - looduslik ilu ja mitmekülgsus

Savi on aastasadu olnud inimeste poolt kasutatud materjaliks nii kunsti kui ka igapäevaste esemete valmistamisel. Selle looduslik ilu ja mitmekülgsus teeb sellest suurepärase valiku kingitusteks. Savi saab vormida erinevateks kujudeks ja disainideks ning seejärel põletada, et muuta see vastupidavaks ja ajatuks.

Isikupärane kingitus, mis väljendab tundeid

Savist valmistatud kingitus on midagi enamat kui lihtsalt ese - see on südamlik väljendus sellest, et oled pühendunud kingisaaja rõõmustamisele. Olgu selleks käsitsi voolitud tass, mis näitab, et oled mõelnud kingituse saaja hommikukohvihetkedele, või kaunis kauss, mis toob kaasa igapäevase rõõmu, on savi kingitus tõeliselt isikupärane.

Unikaalsus iga kingituse taga

Iga savist valmistatud kingitus on unikaalne oma olemuselt. Käsitsivalmistatud ese kannab endas käe puudutust, looja mõtteid ja tundeid. See teeb iga kingituse eriliseks ja tähendusrikkaks. Olenemata sellest, kas valid minimalistliku skulptuuri, kauni vaasi või hubase küünlatopsi, on kingituse saaja kindel, et sul on olnud osa kingituse loomise protsessist.

Kingitus, mis kestab aastaid

Savitooted on mitte ainult kaunid, vaid ka vastupidavad. Need on kingitused, mis kestavad aastaid ning saavad osaks kingituse saaja kodust ja igapäevaelust. Savist kingitused ei unune lihtsalt, vaid jäävad meeldejäävateks mälestusteks ja pidevateks meenutusteks sellest, et oled hoolikalt valinud midagi erilist.

SaviKunst - kingitus loomulikust ilust

Savitooted kannavad endas loomulikku ilu ja harmooniat. Need on kunstiteosed, mis on saanud inspiratsiooni loodusest ning käsitööst. Olgu tegemist minimalistliku skulptuuri või detailse vaasiga, savist valmistatud kingitused toovad koju loodusliku ja rahuliku atmosfääri.

Vali savist valmistatud kingitused

Kui soovid anda kingituse, mis jääb meelde ja väljendab tõelisi tundeid, siis vali savist valmistatud kingitused. Need on käsitööna valminud meistritööd, mis kannavad endas loomulikku ilu, isikupära ja unikaalsust. Üllata oma lähedasi ja sõpru kingitustega, mis jätavad jälje südamesse ja kodusse.

Leia oma unikaalne kingitus

Savitooted on saadaval erinevates stiilides ja disainides, mis võimaldab sul leida just selle õige kingituse iga olukorra jaoks. Olgu see sünnipäev, pulm või mistahes tähtpäev, savist kingitus on alati sobiv valik. Leiad meilt laia valiku erinevaid esemeid, mis sobivad just sinu kingituseks.

Võta ühendust ja leiame koos sulle sobiva lahenduse!

kvsavindus@gmail.com
+372 507 7512

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Avasta loomingulisus KV SAViKODA töötoas

Kui soovid kogeda midagi erilist ja õppida uusi oskusi, siis KV Savikoja töötuba on just see koht, kus saad avastada savi maagia ning luua käega katsutavaid kun
ssb.ee
Kui soovid kogeda midagi erilist ja õppida uusi oskusi, siis KV Savikoja töötuba on just see koht, kus saad avastada savi maagia ning luua käega katsutavaid kunstiteoseid. Meie töötuba pakub mitte ainult võimalust õppida, vaid ka lõõgastuda ning väljendada oma loovust läbi käsitöö. Savi - looduslik materjal, piiritud looming Savi on looduslik materjal, mis pakub piirituid võimalusi loominguliseks eneseväljenduseks. KV Savikoja töötoas tutvustame sulle savi vormimise põhitõdesid ning juhendame sind läbi kogu protsessi. Olgu sul varasem kogemus saviga töötamisel või mitte, meie töötoas saad

Meie ettevõttest

Kui otsid viisi, kuidas lisada oma kodukeskkonda elegantsi ja isikupära, siis KV SAVINDUS OÜ on just see õige koht, kust leida stiilseid ning loomingulisi lahen
ssb.ee
Kui otsid viisi, kuidas lisada oma kodukeskkonda elegantsi ja isikupära, siis KV SAVINDUS OÜ on just see õige koht, kust leida stiilseid ning loomingulisi lahendusi. Meie laia valikuga tooted ja teenused muudavad nii igapäevaseid hetki kui ka erilisi sündmusi meeldejäävaks ja eriliseks. Oleme uhked pakkudes laias valikus kodukaunistusi, mis aitavad sul muuta oma kodu tõeliseks oaasiks. Meie taldrikud ja vaagnad lisavad sinu serveerimiselauale elegantsi ning aitavad luua meeldiva atmosfääri. Küünlatarvikud, nagu stiilsed küünlatopsid ja dekoratiivsed küünlajalad, toovad sooja valgust igasse

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.