TIIGI KÖÖGID OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 272 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteerit

TIIGI KÖÖGID OÜ hetkeolukord

Juba 272 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Üldinfo

Tiigi Köögid OÜ alustas tegevust 2019.a. Ettevõttel on üks omanik - RISTO LAANET. Tiigi Köögid OÜ põhitegevusalaks on toidlustamine üritustel (5621) ja 2020.a. lisandunud grillitavikute vahendamine.

Äritegevuse ülevaade 2022.a. oli Tiigi Köögid OÜ müügitulu 53 283 eurot. Kogu müügitulu tulenes ettevõtte kahest põhitegevusalast. Aruandeperioodi kahjumiks kujunes 1375 eurot, sest tugevalt kärpis kasumit COVID periood, millal ei olnud võimalik pakkuda ettevõtte põhiteenust (toitlustamine üritustel) ja eelnevalt soetatud kaupade kuluks kandmine.

Finantspositsiooni ülevaade

Tiigi Köögid OÜ grillseadmete ja grillitarvikut müügi äritegevus toimub Eesti Vabariigi piires ja toidlustusteenuse pakkumine sõltub tellija asukohast ja soovist.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks

Tiigi Köögid OÜ põhieesmärgiks järgmisel majandusaastal on põhitegevusega jätkamine, ettevõtte kasumi tõstmine, turupositsiooni säilitamine ja laiendamine.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.