VÄIKELIISING OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 10 335 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,7 punktiga ja komme

VÄIKELIISING OÜ hetkeolukord

Juba 10 335 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,7 punktiga ja kommenteeritud 2 korda.

Tegevusaruanne 2022

Väikeliising OÜ, mis on tuntud oma finantsteenuste poolest, asutati 10. juulil 2019. aastal. Sellest ajast alates on ettevõte pidevalt kasvanud ja laienenud, pakkudes oma klientidele kvaliteetseid finantsteenuseid. Ettevõtte majandusaasta periood on kalendriaasta, mis algab 1. jaanuaril ja lõpeb 31. detsembril. See tähendab, et ettevõtte finantsaruanded ja majandustegevus on kooskõlas kalendriaastaga.

Käesolev aruanne on koostatud perioodi 01.01-31.12.2022 kohta, et anda ülevaade ettevõtte tegevusest ja majandustulemustest sel perioodil. Aruande eesmärk on anda huvitatud osapooltele, sealhulgas klientidele, partneritele ja regulaatoritele, üksikasjalik ülevaade ettevõtte tegevusest ja finantstulemustest.

Väikeliising OÜ põhitegevusvaldkond on finantsteenused, mille EMTAK kood on 64991. See tähendab, et ettevõte on spetsialiseerunud finantseerimislepingute vahendamisele oma klientide ja lepinguliste partnerite vahel. See on oluline osa ettevõtte tegevusest, mis aitab kaasa selle kasvule ja arengule.2022. aasta müügikäive oli 149 373 eurot, mis on märkimisväärne summa, arvestades ettevõtte suurust ja tegevusvaldkonda. See näitab, et ettevõte on suutnud oma tegevust edukalt juhtida ja kasvatada, hoolimata majanduslikust olukorrast ja konkurentsist finantsteenuste sektoris.Ärikasumiks kujunes 35 469 eurot, mis on samuti märkimisväärne tulemus. See näitab, et ettevõte on suutnud oma tegevust efektiivselt juhtida, hoides kulud kontrolli all ja suurendades samal ajal tulusid.

Aruandeaastal ei tehtud investeeringuid põhivarasse, mis näitab, et ettevõte on keskendunud oma olemasoleva tegevuse arendamisele ja kasvatamisele, mitte uute investeeringute tegemisele.

Ettevõtte tööjõukulu oli 20 294 eurot, millest palgakulu moodustas 15 167 eurot ning sotsiaalmaksu ja töötuskindlustuse kulu 5 127 eurot. See näitab, et ettevõte väärtustab oma töötajaid ja investeerib nende heaolu ja arengusse.

Juhatuse liikmetele tasu ega muid soodustusi ei arvestatud, mis näitab, et ettevõte on keskendunud oma tegevuse arendamisele ja kasvatamisele, mitte juhtkonna tasustamisele.

Aastal 2023 jätkab ettevõte samas tegevusvaldkonnas seniste koostööpartneritega. See tähendab, et ettevõte jätkab oma põhitegevust - finantseerimislepingute vahendamist - ja jätkab koostööd oma praeguste partneritega, et pakkuda oma klientidele parimaid võimalikke finantsteenuseid.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Väikeliising: Tee sõidukite finantseerimine kiireks, mugavaks ja soodsaks

Kas oled kunagi unistanud sellest, et sõiduki ostmise protsess võiks olla kiire, mugav ja taskukohane? See unistus muutub reaalsuseks tänu Väikeliisingule - Ees
ssb.ee
Kas oled kunagi unistanud sellest, et sõiduki ostmise protsess võiks olla kiire, mugav ja taskukohane? See unistus muutub reaalsuseks tänu Väikeliisingule - Eesti finantstehnoloogiaettevõttele, mis on pühendunud muutma pangafinantseeringutega seotud kogemust. Väikeliising.ee on 7 aastat finantsvaldkonnas teenindanud tuhandeid kliente ning selle aja jooksul oleme olnud teerajajaks kliendikesksete finantsteenuste loomisel kogu sektoris. Meie eesmärk on teha sõidukite finantseerimine võimalikult lihtsaks ja arusaadavaks, ning meie tegevuspõhimõtted peegeldavad seda selgelt. Ennustatavus: Üks

Mida silmas pidada liisingufirma valimisel ?

Liisingufirma valimisel tuleks silmas pidada mitmeid aspekte, sealhulgas: 
 
 Reputatsioon: Uurige liisingufirma reputatsiooni ja tagasisidet teiste klientide
ssb.ee
Liisingufirma valimisel tuleks silmas pidada mitmeid aspekte, sealhulgas: Reputatsioon: Uurige liisingufirma reputatsiooni ja tagasisidet teiste klientidelt, et veenduda, et tegemist on usaldusväärse ja professionaalse firmaga. Hinnad: Võrreldage erinevate liisingufirmade hindu, et leida soodsaim pakkumine. Tingimused: Lugege hoolikalt liisingutingimused, et teada saada, millised on vara kasutamise, hoolduse ja remondi nõuded, ja ka vara tagastamise tingimused. Teenused: Veenduge, et liisingufirma pakub piisavalt teenuseid, mis vastavad teie vajadustele, näiteks hooldus ja

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.