ARTIONIS ESTONIA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 316 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,6 punktiga ja kommentee

ARTIONIS ESTONIA OÜ hetkeolukord

Juba 316 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,6 punktiga ja kommenteeritud 6 korda.

Tegevusaruanne 2022

Artionis Estonia OÜ asutati 16. augustil 2019.a. Artionis Estonia OÜ on usaldusväärne partner viisatöötlusteenuste pakkumisel diplomaatilistele esindustele kogu maailmas. Sõltumata sellest, kas tegemist on äri- või turistiviisaga, oleme partner, kes tagab selle sammu õigeaegse sooritamise. Arendasime kogu süsteemi sujuvaks protsessiks, mis hõlmab teabe levitamist, automatiseeritud rakendust, kohtumissüsteemi tuge ja mugavaid lisaväärtusteenuseid, et parandada viisa taotlemise protsessi.

Ettevõte teenib tulu viisataotlejate teenuste osutamisest kliendi riigi valitsuste nimel. Seoses geopoliitilise olukorra kujunemisega Venemaa ja

Ukraina vahel alates 2022. aasta veebruarist seisime nimetatud aastal uue väljakutse ees. Lootsime, et pärast 2 aastat Covid 19 pandeemiat oleme paranemise teel, kuid olukord ei osutunud meie kasuks. Ülalmainitud sündmuse tõttu pidime oma tegevuse ühes kontoris sulgema. Meie juhtkond hindas olukorda õigel ajal ja võttis kasutusele vajalikud meetmed. Isegi pärast taotluste arvu drastilist langust suutsime ületada kasumiläve ja 2022. aastal suutsime tagasi maksta laenu summas 107 500 eurot. 2022. aastal täiendavaid laene ei võetud.

Ettevõtte esmane mitterahaline näitaja on viisataotlejate arv, kes soovivad iga kuu teistesse riikidesse reisimiseks viisat. See hõlmab nii lühi- kui ka pikaajalisi viisasid.

Geopoliitilise olukorra kujunemine Venemaa ja Ukraina vahel avaldas mõju ettevõtte edasisele äritegevusele nii Eestis kui ka mujal maailmas.

Ettevõtte juhtkond on astunud samme tegevuskulude katmiseks ja optimeerimiseks ning muude võimaluste leidmiseks, et tagada ettevõtte jätkusuutlikkus. Tulevikus plaanib ettevõte olemasolevat tegevust laiendada ning suurendada klientide arvu. Ettevõte loodab täieliku tegevusmahu taastamist 2024. aasta alguseks.

Ettevõttel pole olnud teadus- ja arendustegevust.

Ettevõttel ei ole välismaiseid tütarettevõtjaid ega esindusi.

Ettevõte ei ole kasutanud finantsinstrumente.

Ettevõttel ei ole olulisi valuutakursist sõltuvaid ega krediidiriske.

Valitsuse poliitilised ja protseduurilised muudatused, mis on seotud viisade väljastamisega, võivad otseselt mõjutada ettevõtte äritegevust.

Ettevõte jätkab ettevaatlikku likviidsusriski juhtimist, säilitades piisavad krediidiressursid, mis võimaldavad kohustusi tasuda nende maksetähtaja saabumisel. Ettevõtte juhtkond haldab likviidsus- ja rahavoogude riski, säilitades piisavad sularahareservid ja tagades piisava finantseerimise, kasutades laene, arvelduskrediite, kapitalirenti, jälgides prognoositud ja tegelikke rahavooge ning sobitades finantsvarade ja -kohustiste tähtajalist struktuuri.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.