MELIKRI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 11 275 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid pu

MELIKRI OÜ hetkeolukord

Juba 11 275 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

MeliKri OÜ on ettevõte, mille eesmärk on pakkuda oma klientidele kvaliteetseid teenuseid. Selle ettevõtte põhiväärtused on korrektsus, ausus ja täpsus, mis on kõik olulised omadused, mis aitavad kaasa nende edule. Need väärtused on juurdunud kõigis nende asjaajamistes, olgu selleks siis päikeseparkide rajamine, hooldus või ehitus- ja lammutusteenused.2022. aastal keskendus MeliKri OÜ peamiselt päikeseparkide rajamisele ja hooldusele. See on valdkond, mis on viimastel aastatel jõudsalt kasvanud, kuna üha rohkem inimesi ja ettevõtteid otsib keskkonnasõbralikke energiaallikaid. MeliKri OÜ on selles valdkonnas tõestanud end usaldusväärse ja kvaliteetse teenusepakkujana.

Lisaks päikeseparkidele pakub MeliKri OÜ ka ehitus- ja lammutusteenuseid. Need teenused on samuti olulised, kuna need aitavad kaasa infrastruktuuri arengule ja uuendamisele.

Majandusaastal oli MeliKri OÜ käive 179993 eurot ning kasum 20319 eurot. See näitab, et ettevõte on majanduslikult stabiilne ja edukas. Ühingu juhatuse poolt majandusaastaks planeeritud majanduseesmärgid saavutati, mis näitab, et ettevõte on suutnud oma tegevust efektiivselt juhtida.

Aruandeaastal investeeriti põhivarasse 9700 eurot. See investeering aitab ettevõttel jätkata oma tegevust ja laiendada oma teenuste pakkumist.

MeliKri OÜ ei ole praegu käimas ega plaanitud lähiaastatele olulise mahukusega teaduslikke uurimis- ega arendusprojekte, mida ei oleks kajastatud käesolevas majandusaasta aruandes. See tähendab, et ettevõte keskendub praegu olemasolevate teenuste pakkumisele ja nende kvaliteedi parandamisele.

Majandusaastaks 2022 planeeritakse käibe kasvu 10...15%. See on ambitsioonikas eesmärk, kuid MeliKri OÜ on leidnud sobivad koostööpartnerid ja jätkab senise tegevusega, mis tähendab, et neil on head võimalused selle saavutamiseks.

Lõppenud majandusaastal oli MeliKri OÜ-s töötajate tasud kokku 82713 eurot. Juhatuse liikmetele juhatuse töö eest aruandeaastal töötasu ei makstud. See näitab, et ettevõte väärtustab oma töötajaid ja on valmis investeerima nende heaolu.Ühing on jätkuvalt tegutsev majandusüksus, mis tähendab, et nad jätkavad oma tegevust ja püüavad pakkuda oma klientidele parimat võimalikku teenust. MeliKri OÜ on näide ettevõttest, mis on pühendunud kvaliteedile, aususele ja täpsusele ning mis on suutnud saavutada majanduslikku edu.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas hooldada päikesepaneele?

Päikesepaneele tuleb hooldada regulaarselt, et tagada nende tõhus töö ja pikendada nende eluiga. Järgmised on mõned soovitused päikesepaneelide hooldamiseks:
ssb.ee
Päikesepaneele tuleb hooldada regulaarselt, et tagada nende tõhus töö ja pikendada nende eluiga. Järgmised on mõned soovitused päikesepaneelide hooldamiseks: Puhastage päikesepaneele regulaarselt: Mustus ja prügi kogunevad kiiresti päikesepaneelidele, mis võivad vähendada nende tõhusust. Puhastage paneelid iga kuue kuu järel, et eemaldada mustus ja prügi. Vaadake üle ühendused: Kontrollige regulaarselt, et kõik ühendused oleksid kindlalt paigas ja et need pole korrodeerunud. Kontrollige päikesepaneelide toetust: Päikesepaneele tuleb hoida kindlalt paigas, seega kontrollige

Lai visioon. Aus teenindus. Suur väärtus - MELIKRI OÜ

Melikri OÜ on 2019. aastast tegutsev 100% Eesti kapitalil põhinev eraettevõte. 
 Melikri OÜ teostab erinevaid remondi-, viimistlus-, renoveerimis- ja lammutust
ssb.ee
Melikri OÜ on 2019. aastast tegutsev 100% Eesti kapitalil põhinev eraettevõte. Melikri OÜ teostab erinevaid remondi-, viimistlus-, renoveerimis- ja lammutustöid. Oma tegemistes pakume parimat kvaliteeti ning konkurentsivõimelisi hindu.  Professionaalse abi saamiseks leiad rohkem infot siit: vaata rohkem

Miks rajada päikeseparki?

Päikesepargi rajamise eelised on mitmed, näiteks:  
 
 Päikeseparkid on ökoloogiliselt jätkusuutlikud, kuna nad toodavad energiat päikesest, mis on lõputu ja
ssb.ee
Päikesepargi rajamise eelised on mitmed, näiteks: Päikeseparkid on ökoloogiliselt jätkusuutlikud, kuna nad toodavad energiat päikesest, mis on lõputu ja tasuta allikas. Päikeseparkid vähendavad sõltuvust fossiilkütustest, mis on üks suuremaid kliimamuutuste põhjuseid. Päikesepargid võivad aidata riigi elektritarbimist katma ja vähendada vajadust välismaalt imporditud energia järele. Päikesepargid võivad olla ka majanduslikult atraktiivsed, kuna nende hoolduskulud on madalad ja nad võivad pakkuda tulusaid investeeringuid Professionaalse abi saamiseks leiad rohkem infot

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.