KDMOVEMENT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 326 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteerit

KDMOVEMENT OÜ hetkeolukord

Juba 326 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

KDmovement OÜ tegevusvaldkonnaks on online kursuste pakkumine.

KDmovement OÜ 2022. aasta müügitulu oli 5 118 216 eurot (2021: 6 008 626 eurot) ja aruandeaasta kasum oli 486 745 eurot (2021: 1 923 991 eurot).

Aruandeaastal kaasati projektidesse 5 uut töötajat, ettevõte katsetas klientide hankimiseks uusi platvorme ning alustati uue kaubamärgi protsessiga. Muutus toimus ka ettevõtte brändis - erinevate ühekordsete online-kursuste asemel hakati pakkuma ka lojaalsusprogrammi. 2022.

aastal palgati ka loome- ja kasvuturunduse juht ning käivitati musta reede projekt.

Vabakutseliste ja kaastöötajate kulude suurenemisega seoses, on ettevõtte eesmärk 2023. aastal tulu kasvatamine. Selleks on järgmisel aastal plaanis käivitada liikmelisuse programm koos füüsiliste toodetega. Varasemalt tehtud kursused salvestatakse uuesti

Ettevõtte põhiprojektideks on abstraktse kunsti ning käte tasakaalustamise, liikumise ja paindumise online kursused. Mõlema projekti puhul toodame veebipõhiseid haridusprogramme, millega kliendid saavad liituda kõikjalt maailmast. Ühelt poolt teeme koostööd kunstnikega ja koos loome programme, mis õpetavad abstrakte maalima. Alates põhitõdedest (kihistamine, kompositsioon, töö põhiosa) kuni protsessini, kuidas kunstnikud maalivad oma tunnusmaale. Ettevõtte programmi leiab siit: https://www.thisisartify.com/homepage

Teisest küljest loome programme käte tasakaalustamise, mobiilsuse ja painduvuse vallas. Kliendid saavad meiega liituda ja harjutada kõikjal.

Teine programm on leitav siit: https://go.karindimitrovova.com/homepage

Aruandeaastal investeerisime põhiliselt reklaamidesse ning seda tehakse klientide hankimiseks edaspidi. Tulevikus plaanime üle minna uuele liitumismudelide ning luua toote, mille kasutusest kliendid loobuda ei soovi. Selleks kaasame projekti meeskonda uusi sisuloojaid ja turundajaid.

Ühtlasi on plaanis investeerida vahenditesse, mis klientide kasutuskogemusi veelgi paremaks muudaks.

Majandusaasta aruande koostamise perioodil ei toimunud olulisi sündmusi, mis ei kajastu aruandes, kuid mis oluliselt mõjutavad või võivad mõjutada järgmiste majandusaastate tulemusi.

KDmovement kasutab kursuste turundamiseks reklaame sotsiaalmeedias, mis toob aastaläbi ettevõttele uusi kliente.

Hooajaliselt on kasvu näha jaanuaris (või I kvartali alguses), juuli-august ja november (must reede ja pühade hooaeg).

Ettevõte loob oma tsüklilisuse selle põhjal, millal otsustatakse välja lasta uus programm. Uute kursuste avaldamisega on KDmovementil võimalik ka ise tsüklilisust mõjutada.

Maksevõimekuse tagamiseks jälgib KDmovement pidevalt rahaliste vahendite olemasolu ettevõtte pangakontol katmaks lühiajalised kohustised.

Tähtsamad finantssuhtarvud: *Maksevõime üldine tase (Current Ratio) = Käibevarad / Lühiajalised kohustused 2021 a. Maksevõime üldine tase = 5,74 2022 a. Maksevõime üldine tase = 5,72 *Võlakordaja (Debt-to-Assets)= Kohustused/Varad 2021 a. Võlakordaja = 0,17 2022 a. Võlakordaja = 0,17

Võlakordaja (Debt-to-Assets) - näitab kohustuste (võõrkapitali) osatähtsust varade finantseerimisel.

*Varade rentaablus (ROA= Return-on-Assets)=Ärikasum/Varad 2021 a. Varade rentaablus = 0,81 2022 a. Varade rentaablus = 0,21

Varade tootlus (ROA = Return-on-Assets) - näitab, kui efektiivselt on ettevõte kõiki oma varasid kasutanud.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.