OE POWER OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 176 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommente

OE POWER OÜ hetkeolukord

Juba 176 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Juhatuse tegevusaruanne 01.01.2022 – 31.12.2022

Tegevuskeskkond

OE Power OÜ (ettevõte) aruandeperiood 2022 on noore ettevõtte jaoks kolmas. Ettevõte tegeleb maailma juhtivat testseadmete tootjat

OMICRON electronics GmbH (Austria) esindamisega Eestis. Lisaks on sõlmitud esinduskokkulepped täiendavalt veel kahe Euroopa ettevõttega, kuid nende toodete müük aruandeperioodil majandustulemusi oluliselt ei mõjutanud. Lisaks tegeleb ettevõte elektriarvestite müümise ja tehnilise toega Eestis. Arvestades esindatavate firmade toodangut, tegutseb ettevõte väga kitsas turunišis ja see seab selged piirangud äritegevuse laienemisele.

Äritegevuse areng

Ettevõte sai tellimusi 197,4 tuhande euro eest (2021. aastal 145,7 tuhat eurot). Saadud tellimuste väärtus vastas ettevõtte juhtkonna ootustele ja seega võib lõppenud aruandeperioodi pidada ettevõtte jaoks edukas.

Ettevõtte käive oli 197,4 tuhat eurot (2021. aastal 150,3 tuhat eurot), mis oli samuti ootuspärane.

Kasumi kujunemine

Ettevõtte ärikasum oli aruandeperioodil 33,2 tuhat eurot (2021. aastal 22,5 tuhat eurot). Ärikasumi suurust mõjutasid: i) 2021 aastaga võrreldes suurem käive ja ii) reisi- ja esinduskulude puudumine, mis tulenes koroonaepideemia tõttu kehtestatud reisi- ja kogunemispiirangutest.

Äritegevuse riskid

Ettevõtte tegutseb väga kitsas turusegmendis ja seetõttu sõltub äritegevus eelkõige investeeringutest energeetikasektorisse ja suhteliselt piiratud arvust klientidest. Äritegevuse selline risk on olnud teada.

Lisaks mõjutab äritegevust maailmas toimuvate sündmuste tulemusena tekkinud probleemid toodete saadavusega. Mõned turul nõutud toodete valmistamine on peatatud ja paljudel toodetel on tavapärasest kordades pikemad tarneajad. Lisaks on komponentide ja üldine hinnatõus suurendanud toodete hindasid.

Ettevõtte juhtkond usub, et Eesti ja maailma majaduskeskkond lähitulevikus ei oma olulist mõju ettevõtte kasumlikkusele. Olukorra arengut jälgitakse ja võimalikele mõjudele äritegevusele reageeritakse vajalike meetmetega. Samas on ettevõtte juhtkond arvamusel, et lähemate aastate jooksul energeetikavaldkonda tehtavad investeeringud võivad suurendavad äritegevuse võimalusi.

Ettevõtte struktuur

Ettevõte on Eestis registreeritud osaühing, kellel ei ole tütarettevõtteid ega välisriikides filiaale.

Keskkond ja vastutus

Vastutustundlik tegevus ja jätkusuutlik areng on ettevõtte jaoks olulised. Energiatõhusus aitab vähendada mõju keskkonnale ja vähendada kulusid. Äritegevus põhineb üldtunnustatud eetikanormidel. Vastutustundlikke põhimõtteid, juhiseid ja protsesse ei ole kirjalikult dokumenteeritud. Ettevõttel puuduvad kvaliteedisertifikaadid.

Personal

Aruandeperioodil ettevõttel töötajaid ei olnud.

Investeeringud

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.