AKS EHITUSJUHTIMINE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Kui soovite ehitada uut kodu või renoveerida olemasolevat, on oluline tagada, et kõik tööd tehtaks korralikult ja vastavalt ehitusstandarditele. Selles protsess

Võtmed kätte teenus - mõttest võtmeni

Kui soovite ehitada uut kodu või renoveerida olemasolevat, on oluline tagada, et kõik tööd tehtaks korralikult ja vastavalt ehitusstandarditele. Selles protsessis on võtmeks käes ehitus, mis tähendab, et ehitusfirma võtab enda kanda kogu ehitusprotsessi ja annab valmis ehitisena võtmed üle.

Aks Ehitusjuhtimine OÜ pakub võtmeks käes ehitusteenust, kus meie spetsialistid teostavad kõik ehitusprotsessi etapid algusest lõpuni. Alustades mullatöödest, kommunikatsioonitrasside rajamisest ja vundamentide ehitusest kuni sise- ja välisviimistlustöödeni ning eritööde (vee-, kanalisatsiooni-, ventilatsiooni-, küte- ja elektritööde) teostamiseni.

Iga ehitusprotsessi etapp on äärmiselt oluline ning vajab tähelepanu ja kogemusi, et tagada lõpptulemusena kvaliteetne ehitis. Meie spetsialistid jälgivad hoolikalt kõiki ehitusetappe, et tagada iga töö kvaliteet ja vastavus ehitusstandarditele.

Mullatööde teostamine on esimene samm igas ehitusprojektis ja meie spetsialistid jälgivad, et aluspind oleks korrektselt ette valmistatud ning ei sisaldaks liigset huumust. Kommunikatsioonitrasside rajamine on samuti väga oluline, sest vale rajamissügavus võib põhjustada tulevikus probleeme. Meie spetsialistid tagavad, et trassid on rajatud õigesse sügavusse ning süvendi põhi on korrektselt tihendatud.

Vundamentide ehitus on üks olulisemaid etappe ehitusprotsessis ning meie spetsialistid jälgivad, et aluspinnase kandevõime oleks piisav. Põrandate valamisel kontrollitakse enne valamist veel kord, et torutööd ja küttetorustik oleksid korrektselt paigas.

Kandvate ja mittekandvate seinte ehitus on samuti väga oluline ja meie spetsialistid jälgivad, et müüritised armeeritakse vastavalt nõuetele. Vahelagede ehitusel on oluline, et raudbetoonlagede korral oleks armeering korrektselt tehtud ning puitvahelagede puhul kasutatud puit oleks õige niiskusesisaldusega.

Katuse ehitusel on oluline tagada tuulutuse tagamine ja liidete ülekatted ning seinte ja lagede katete paigaldamisel järgitakse iga materjali osas tootja juhiseid. Vaheseinte ehitusel on oluline jälgida, et seinad oleksid sirged ja nurkade täisnurksed.

 

Soojustus ja isolatsioonitööd on samuti väga olulised, et tagada piisav soojapidavus ja energiatõhusus. Meie spetsialistid jälgivad, et soojustuskiht oleks katkematu ja ühtlaselt hea kvaliteediga kogu soojustatava pinna ulatuses.

Sise- ja välisviimistlustööde teostamisel on oluline järgida, et kasutatud materjalid oleksid tervisekaitse poolt heaks kiidetud ja keskkonda sobivad. Välisviimistlustööde puhul on oluline tagada, et nii lahendused kui ka materjalid oleksid ilmastikukindlad ja kestaksid kaua.

Eritööde (vee-, kanalisatsiooni-, ventilatsiooni-, küte- ja elektritööde) teostamisel jälgivad meie spetsialistid kõiki nõudeid ja norme, et tagada kvaliteetne ja ohutu tulemus.

Seega on võtmeks käes ehitus väga oluline teenus, mis annab klientidele kindluse ja rahu, et ehitusprojekt kulgeb korrektselt ning lõpptulemus on kvaliteetne. Aks Ehitusjuhtimine OÜ spetsialistid omavad laialdasi kogemusi ehitusprotsessi juhtimisel ning tagavad, et kõik tööd tehtaks vastavalt kõrgeimatele standarditele.

Meie ehitusmeeskond teostab kõik tööd korrektselt ja õigeaegselt, mis tähendab, et klientidel on võimalik lõpptulemust nautida kiiremini ja rahulikumalt

kodulehele

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Miks valida õhk-vesi soojuspump?

Õhk-vesi soojuspumbad on tänapäeval üha populaarsemaks muutumas, sest need on tõhusad ja keskkonnasõbralikud küttelahendused. Aks Ehitusjuhtimine OÜ pakub soods
ssb.ee
Õhk-vesi soojuspumbad on tänapäeval üha populaarsemaks muutumas, sest need on tõhusad ja keskkonnasõbralikud küttelahendused. Aks Ehitusjuhtimine OÜ pakub soodsaid ja efektiivseid õhk-vesi soojuspumpade lahendusi, mis sobivad ideaalselt Eesti jahedasse kliimasse. Õhk-vesi soojuspump on kompaktne ja autonoomne ning sobib hästi maja peamiseks küttelahenduseks. Õhk-vesi soojuspumba (elektri)kulud ja tasuvus sõltuvad välistemperatuurist, kuid keskmiselt on õhk-vesi soojuspump elektriküttega võrreldes kuni 78% soodsam. See tähendab, et õhk-vesi soojuspumpade kasutamine aitab oluliselt säästa

Ehitusprojekti juhtimine, mida see sisaldab?

Ehitusprojekti juhtimine on üks olulisemaid osi iga ehitusprotsessi jaoks. See tagab, et projekti eesmärgid ja ajakavad on täidetud ning et lõpptulemus on kvali
ssb.ee
Ehitusprojekti juhtimine on üks olulisemaid osi iga ehitusprotsessi jaoks. See tagab, et projekti eesmärgid ja ajakavad on täidetud ning et lõpptulemus on kvaliteetne. Kuid sageli on ehitusprojekti juhtimine aeganõudev ja keeruline ülesanne, mis võib tekitada palju stressi ja segadust. Selleks, et muuta ehitusprojekti juhtimine lihtsamaks ja tõhusamaks, pakub Aks Ehitusjuhtimine OÜ nüüd objektijuhtimisteenust. See teenus hõlmab kogu ehitusprotsessi juhtimist, alates objekti vajaduspõhisest ülevaatusest kuni ehitusega seotud paberimajanduse korraldamiseni. Üks suurimaid eeliseid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.