PHARMAMINT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 1912 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteeri

PHARMAMINT OÜ hetkeolukord

Juba 1912 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Pharmaint OÜ on asutatud 2020 aastal.

Pharmamint OÜ (edaspidi ettevõte) põhitegevuseks on ravimite, tervise- ja hügieenitoodete jaemüük.

Pharmamint OÜ Mint Apteek teostab jaemüüki ka e-poe kaudu kasutades Euroapotheka grupile kuuluvat AZETA e-apteegi kaubamärki. AZETA e-apteek tegutseb Eestis alates 12. oktoobrist 2020 ja on Eesti E-kaubanduse Liidu liige.

Peamiste riskide kirjeldus, millega ettevõte kokku puutub

Pharmamint OÜ-l on ettevõtte finantsinstrumentidega seotud finantsrisk, peamiselt likviidsusrisk ja krediidirisk. Ettevõtte juhtkond püüab minimeerida finantsriskide võimalikke kahjulikke mõjusid ettevõtte finantsseisundile. Ettevõte ei kasuta tuletisinstrumente teatud riskipositsioonide maandamiseks.

Ettevõtte müügitulu aruandeaastal oli 2 289 274 eurot ja kahjum 1 012 629 eurot.

Ettevõtte plaanid ja prognoos

Arvestades eelnimetatud infot, on ettevõtte 2023. aasta peamiseks eesmärgiks käibe suurendamine turu kasvutasemel ning töö sisemiste protsesside optimeerimise ja efektiivsema tegevuse tagamisega.

Pharmamint OÜ peamisteks eesmärkideks aastaks 2023 on tugevdada positsiooni e-apteegina Eesti turul ning koolitada kliente oma harjumusi muutes veebist ostma. Pikemas perspektiivis keskendume kulude optimeerimisele, et muuta tegevus kasumlikuks ja viia 2023. aastal omakapital seadusega ettenähtud tasemele.

2023 aastal võetakse kasutusele Euroapteeki kaubamärk.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.