BALTIC PARKING OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 1188 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga ja kommenteerit

BALTIC PARKING OÜ hetkeolukord

Juba 1188 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga ja kommenteeritud 37 korda.

Tegevusaruanne 2022

Baltic Parking on jõudsalt kasvanud 2022 aasta jooksul ning alates veebruaarist 2022 läks üle oma inspektorite kontrollile mis omakorda vähendas klientide kaebusi ning on vahetanud kõnekeskuse mis on samuti näidanud et märtsist 2022 klientide rahuolu kõnekeskuse teenindusega on kasvanud.

2022 aasta jooksul on käivitatud uued parklad ning nende seas esimene parkla tõkkepuuga (ehk nn suletud ala) ning selles valdkonnas Baltic

Parking näeb suure potentsiaale kasvuks. 2022 aasta jooksul on Baltic Parking ametlikult võtnud kasutusele Carsleepi tarkvara ning aasta lõpuks pakutud funktsionaalsus hakkas vastama meie ootustele. Eriti märgiks et klientidele pakutud funtksionaalsus ja teenused laiendatakse vähemalt kord kvartalis.

2023 aastal Baltic Parking võtab kasutusele uued seadmed, toob turule uued pakkumised ning plaanib jätkata kasvu. Kogutud kasumi kasutatakse uute lahenduste turule toomiseks.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.