SARJA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 85 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritu

SARJA OÜ hetkeolukord

Juba 85 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Päikesepaneelide paigaldamine Eestis on kasvav trend, mida mõjutab suund rohelisele energiale kogu maailmas. Eestis on aasta-aastalt kasvanud päikeseenergiatootmise maht. Mõjuteguriteks võivad olla nii päikesepaneelide hinna langus kui ka riigi poolt loodud riiklik toetusskeem väikeste taastuvenergiatootjate jaoks.

Sarja OÜ tegeleb elektrienergia toomisega. Põhitegevuseks on päikesepargi abil elektri tootmine ja energia edasimüümine võrku. Ettevõte ehitas 2020 aastal esimese päikesejaama ja jätkab jooksvat investeerimist uutesse ehitistesse. Päikesepark on jaotatud neljaks põhiosaks: alusraamistik, päikesepaneelid, inverter ning nendevaheline ühendus.

Sarja OÜ koostööpartneriks on Scener OÜ.

Osaühingu juhatus kinnitab, et äriühing on tegutsev ja arenev ettevõte ka 2023 aastal.

Juhatuse liikmele tema tegevuse eest tasu ei maksta ja talle ei ole ette nähtud mingeid soodustusi.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.