BLINI OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 134 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteerit

BLINI OÜ hetkeolukord

Juba 134 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Blini OÜ on asutatud 2020. aastal.

Ettevõtte põhitegevus on toitlustamine. Augustis 2020. oli avatud restoran Tallinna vanalinnas.

Majandusaasta jooksul palgalist tööjõudu ei olnud. Juhatuse liikmetele väljamakseid ei olnud.

2019. aasta lõpus saabusid Hiinast esmakordselt teated COVID-19 (koroonaviiruse) kohta. Aasta lõpuks oli Maailma Tervishoiuorganisatsioonile teatatud tundmatu viiruse piiratud levikust. 2020. aasta esimeste kuude jooksul levis viirus juba üle maailma, sealhulgas Eestisse, põhjustades probleeme ettevõtetele ja majandustegevusele. Tulenevalt tegevusalast ettevõtel ei olnud võimalik saavutada kasumit ja viia äriplaani elusse täismääral, kuna pika aja jooksul ei olnud võimalik teenindada kliente kohapeal. Samuti COVID-19 seotud piirangute tõttu turisti praktiliselt ei olnud, mis mõjus ettevõtte netovara negatiivselt. Oktoobris 2021. otsustati loobuda rendi pinnast Tallinna vanalinnas, et vähendada kulusid.

2022. aastal juhatus otsustas lõpetada majandustegevust.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.