JÄGALA KODUD OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 818 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommente

JÄGALA KODUD OÜ hetkeolukord

Juba 818 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Jägala Kodud OÜ alustas tegevust 2021 aastal Kõrre kinnistu arendustöödega, mis on jagatud etappideks järgnevate perioodidega.

Töötasu ei arvestatud 2022 aastal, juhatus koosneb kahest liikmest.

2022 aastal alustati suuremahulist Kõrre kinnistu arendustöödega mis on jagatud etappideks. Esimese etapis arendatakse välja Kõrre kinnistu teed ja kommunikatsioonid mis valmivad täies mahus mai 2023. Kõige suurem kulu oli Loo Vesi poolt ehitatav vee ja kanalisatsiooni trass.

2022 aastal võeti hindamisakt nii Kõrre kui ka Seene kinnistule mis oli 3,4 miljonit eurot. Kui välja arendada mõlemad kinnistu üksused, siis on tulemuseks 65 müüdavat ühikut.

Eraldiseisvaid kinnistuid on 20 mis on avalikult müügis, müügiga tegeleb Laam Kinnisvara OÜ. Eeldame, et 2023 õnnestub vähemalt 5 kinnistut müüa, mis tekitab likviidsust ja katab kahjumit. Arvestades majandusprognoose peaks 2024 ja 2025 Eesti majandus taastuma.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.