STEEL BUCKLE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 1070 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga aga komment

STEEL BUCKLE OÜ hetkeolukord

Juba 1070 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Steel Buckle OÜ asutati 2020. aastal. Ettevõtte äritegevuse peasuund on raudteetaristu ehitamine, remont ja jooksev hooldus. Ettevõte põhineb

Eesti kapitalil ja kuulub kahele eraisikule, kes mõlemad kuuluvad ettevõtte juhatusse. Steel Buckle OÜ juhatuse hinnangul oli 2022. aasta kõigi näitajate poolest edukas. Saavutati häid tulemusi, mis vastavad seatud eesmärkidele ja ülesannetele.

Steel Buckle OÜ olulisemad tööobjektid 2022. aastal: (cid:127) Raudtee jooksev korrashoid ja ülevaatus lepingute alusel; (cid:127) Raudtee ja pöörmete remont ja ehitus; (cid:127) AS Eesti Raudtee pöörmete käsitsi lumest puhastamine; (cid:127) Ehitustöödel järelevalve teostamine Raudtee teemehaahiku tase 4 ja tase 5 poolt; (cid:127) AS Eesti Raudtee teedel puitliiprite üksikvahetus koos liiprite utiliseerimisega; (cid:127) AS Eesti Raudtee teede ja ülesõidukohtade remont; (cid:127) AS Operail Valga pöördringi remonditööd; (cid:127) Enefit Power AS kraanaaluse tee renoveerimine; (cid:127) Frelok AS kraanaaluse tee remonditööd.

(cid:127) AS Tallinna Sadam, Paldiski Lõunasadam.

Steel Buckle OÜ on endiselt üks peamisi tegutsejaid raudteede ehitus- ja remonditurul, jätkates häid arenguperspektiive.

Raudtee-ehitusega tegelevad ettevõtjad töötavad tugeva konkurentsi ning madalate hindade tingimustes. Seoses raudteeliikluse mahu pideva vähenemisega langeb nõudlus raudteeinfrastruktuuri arengu ja kasutamise järele. Raudtee-ehitusobjekte on kõigis Balti riikides vähe.

Turuolukord sunnib Läti ja Leedu ettevõtteid otsima kliente Eestist. Lisaks on Balti turule tulnud ettevõtteid teistest riikidest. Tänu uutele tulijatele on konkurents muutunud veelgi teravamaks.

Raudteede ehitus- ja remonditeenuste pakkumine on hooajaline tegevus. Kõrghooaeg algab kevadel ning kestab sõltuvalt ilmastikust sügise või varatalveni. Haruteede jooksva korrashoiu teenuseid osutatakse aastaringselt. Hooajalisuse teguri mõju väheneb, kui töös on suuri objekte ning ilmastikutingimused on soodsamad (soe talv, vähe sademeid jne). Ent alati peab olema talveks mitteprofiilsete tööde varu: näiteks aitab madalhooajal töömahu langust kompenseerida käsitsi lumetõrje teenuse osutamine raudteedel ja pöörmetel.

Sotsiaalprobleemidest mõjutab Steel Buckle OÜ tegevust kõige rohkem kvalifitseeritud tööjõu puudus. Raske on leida vajalike oskuste ja kvalifikatsiooniga spetsialiste – teemontööre ning projektija tööjuhte. Kvalifitseeritud tööjõudu tuleb välja õpetada firmas endas, andes töötajatele nii teoreetilisi kui ka praktilisi teadmisi. Saada valmis kvalifitseeritud töötajat, seda enam eriharidusega spetsialisti raudteede ehituse ja hoolduse valdkonnas on Eestis võimatu. Steel Buckle OÜ arvestab oma äritegevuses keskkonnamõjude aspekti ja rakendab meetmeid vastava valdkonna seaduste, määruste ja eeskirjade täielikuks täitmiseks. Üha rangemateks muutuvate keskkonnanõuete tõttu on keskkonna poole pealt suurimaks kuluallikaks vanade pealisehitusmaterjalide (eelkõige puitliiprite) utiliseerimine. Selleks tehakse koostööd ettevõtetega, kes eraldi tasu eest võtavad vastu ja utiliseerivad keskkonnale ohtu kujundavaid vanu raudteematerjale.

Arenguvõimalused raudteede remondi ja ehitamise valdkonnas on peamiselt tehniline ja tehnoloogiline täiustamine ning juhtimisprotsesside optimeerimine.

Steel Buckle OÜ peamised ülesanded 2023. aastaks on: (cid:127) suurendada müügikäivet vähemalt 20% võrra; (cid:127) rentaabluse kasv 15%; (cid:127) tegevuse laiendamine raudteede hoolduse valdkonnas; (cid:127) büroo ja töökoja hoone ehitus; 2023. aasta põhieesmärkideks on ettevõtte turupositsiooni säilitamine ja kasumlikkuse kasv.

Peamised finantssuhtarvud

Müügitulu (eurodes) 2 072 798

Müügitulu kasv/vähenemine 56%

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.