BALTIC 3D MEDTECH OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 124 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommente

BALTIC 3D MEDTECH OÜ hetkeolukord

Juba 124 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Baltic 3D MedTech OÜ asutati 5. oktoobril 2020.

Ettevõtte tegevusalane kood on 47911, mis hõlmab jaemüüki posti või interneti teel. Ettevõte tegeleb 3D printerite, 3D printimistarvikute ja pöördosmoosi veepuhastusseadmete edasimüügiga. Koostöö sõlmimine Eesti, Austraalia, Saksamaa ja Ühendkuningriigi ettevõtetega.

Juhatus juhatuse liikme tasu ei saanud.

Olulistest sündmustest ettevõtte tegevuse seisukohalt selles aruandeaastas võib esile tuua järgmised: (cid:127) Alustasime ettevalmistusi toidulisandite tarnimise valdkonnas.

(cid:127) Ettevõte on end Eestis positsioneerinud pöördosmoosi veepuhastusseadmete edasimüüjate seas, keskendudes eriti üksikdialüüsiseadmete veepuhastusseadmetele.

(cid:127) Kolimine uutesse esinduslikesse äriruumidesse aadressil Kadaka tee 70a, 12618 Tallinn, kus jagame pinda ettevõtetega Armory OÜ (Armory

Estonia) ja ScanAuris OÜ.

2023. aasta olulisemad tegevusplaanid ja suunad hõlmavad järgmist: (cid:127) Kodulehe arendamine: Baltic 3D MedTech OÜ plaanib oma veebilehte täiendada ja täiustada, et pakkuda klientidele paremat kasutajakogemust ning suurendada ettevõtte nähtavust ja ligipääsetavust digitaalses ruumis. Kodulehele lisatakse täiendavat teavet ettevõtte toodete ja teenuste kohta ning võimaldatakse klientidel mugavalt sirvida ja osta tooteid veebipoest.

(cid:127) bMedPharma brändi edasiarendamine, keskendudes eelkõige toidulisanditele: ettevõte suurendab jõupingutusi bMedPharma brändi tugevdamiseks ning selle tuvastamiseks kui usaldusväärset ja kvaliteetset toidulisandite tarnijat. Lisaks olemasolevatele toodetele laiendatakse tootevalikut, tuues turule mitmesuguseid uusi toidulisandeid, mis vastavad klientide vajadustele ja ootustele.

(cid:127) Meditsiiniseadmete portfoolio laiendamine: ettevõte plaanib oma tegevust laiendada meditsiiniseadmete valdkonda, pakkudes klientidele uusi ja olulisi meditsiiniseadmeid. Selleks hakkab Baltic 3D MedTech OÜ pakkuma tooteid nagu pulssoksümeetrid, vererõhumõõtjad, kehatemperatuuri mõõtjad, mikroskoobid, veresuhkrumõõtjad, nebulisaatorid ja muud meditsiiniseadmed.

Nende uute tegevusplaanide ja suundade kaudu näitab Baltic 3D MedTech OÜ oma pühendumust ettevõtte kasvu ja arengu suunas ning jätkab oma positsiooni tugevdamist meditsiini- ja tehnoloogiasektoris. Lisaks on ettevõtte kolimine uutesse esinduslikesse äriruumidesse võimaldanud tihedamat koostööd teiste ettevõtetega, mis võib kaasa tuua uusi võimalusi ja strateegilisi partnerlusi tulevikus.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.