MAJESTA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 60 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommentee

MAJESTA OÜ hetkeolukord

Juba 60 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Majesta OÜ asutati 2020 aastal, tegevus algas 2020 aastal.

Majesta OÜ põhitegevuseks on ärinõustamine jm juhtimisalane nõustamine.

Majandusaasta aruanne on esitatud 2022. aasta eest.

2022 aastal ettevõtte majandustegevus oli kahjumiga.

31.12.2022 seisuga on Majesta OÜ netovara negatiivne 317.7 tuh. eurot ega vasta äriseadustikus esitatud nõuetele.

Majesta OÜ netovara kavatsetakse viia 31.12.2023 seisuga vastavusse äriseadustiku kehtestatud nõuetega tulevaste perioodide kasumi arvelt.

Samuti osanikult on saadud kinnituskiri, et ta on nõus ja suuteline Majesta OÜ majandusraskuste korral viivitamatult finantsiliselt toetama ja investeerima täiendavaid rahalisi vahendeid ulatuses, mis on vajalik majandustegevuse jätkuvuse tagamiseks.

Juhtkonna hinnangul on ettevõte jätkuvalt tegutsev.

Majesta OÜ käibekapital seisuga 31.12.2022 oli negatiivne summas 870.1 eurot. Majesta OÜ juhtkonna hinnangul ei sega likviidsusprobleemid äritegevuse, sest omanik on nõus laenukohustuste tähtajad pikendada ning omanik on valmis täita kõik Majesta OÜ kohustused, mis tulevad lepingutest partneritega 2023 aastal.

2023. aastal plaanitakse käibe kasv ja puhaskasumi suurendamine.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.