NEW BALTIC HOSPITALITY OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 126 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommente

NEW BALTIC HOSPITALITY OÜ hetkeolukord

Juba 126 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

New Baltic Hospitality OÜ ettevõtte eesmärk on külalislahkusäri profesionaalide kokkutoomine rääkimaks ala põletavatel teemadel ja uute ideede ning kontseptsioonide tutvustamine. Idee sai alguse 2019. aastal Eesti Hotellide ja Restoranide liidu alt ning on arenenud tänaseks omaette ettevõtmiseks.

2022. aasta kevadel toimus ühe osaniku Heleri Rande väljaost ning New Baltic Hospitality OÜ osaluste ümber hindamine. Heleri Rande osalus 50% osteti välja 5000 EUR eest, millest Maarika Honkonen tasus 2000 EUR ja omandas 20% (koos varasema osalusega on tema osalus nüüd 45%) ja Katrin Vellesalu tasus 1500 EUR ja omandas täiendavalt 15% (1500 EUR) ning tema osalus on nüüd 30%. Anete Vedder omandas täiendavalt 15% tasudes 1500 EUR ja omab nüüd ettevõttest 20%. Ain Hinsbergi osalus 5% jäi samaks.

2022. aasta tegevuse peamine fookus oli septembris korraldatud New Baltic Hospitality FORUM’i konverents Tallinnas, mis toimus neljandat korda. Sedakord oli pooleteisepäevane külalislahkuse tööstusharu eksperditele suunatud erialakonverentsil uue asjaoluna Baltic Awards auhindade esitlus, mille käigus valiti Eesti, Läti, Leedu hotelli liitude poolt esitatud kandidaatide seas Resilience Leadership auhind igas Balti riigis. Baltic Hospitality Awards eesmärgiga tunnustada sektori eesrindlikuimad ja progressiivsemaid ettevõtteid ja ettevõtjaid.

Tavapäraselt olid esinejad peaasjalikult enamuses rahvusvahelised külalislahkuse eksperdid. Sponsoriteks nii eraettevõtjad kui ka kohalik omavalitsus (Tallinna Linn) ja Riigi esindajana EAS (Turismiarenduskeskus) olid valmis ettevõtmist toetama juba mitmendat korda.

Kriis sektoris veel kestab ja forumi selge fookus oli leida lahendusi kriisist väljumiseks ja uute lahenduste leidmisele, mida on hädasti vaja, et sektor taastuks. Pealkirjast lähtuvalt olid kaks peamist teemade liini - inimesed ja tehnoloogia. Osalejad andsid positiivset tagasidet nii kohapeal kui ka hiljem küsitluse raames. Täiendavalt arvati, et tulevikus võiks foorum roteeruda Balti riikides, mille suunalised tegevused võetakse kasutusel 2023. aastal.

New Baltic Hospitality Forumi juures tegutseva Advisory Boardi liikmed vahetusid. Lahkus 4 liiget erinevatel põhjustel, mitmed hotelli juhid roteerusid tööle teistesse riikidegasse ja teised arvasid, et kasvanud töökoormusest tulenevalt ei saa nad varasemal tasemel panustada. 2023.

aastast on Advisory Boardis 17 liiget varasema 11 asemel. Uued liikmed on väga erineva taustaga ja mitmekesise kogemusega pea igalt kontinendilt.

2022. aasta augustis toimus Women in Baltic Hospitality alamüritus Vilniuses, kuhu kogunesid küalislahkuse tööstusharu nais tippjuhid arutamaks päevakajaliste väljakutsete üle. 2023. aastal on plaan selliste lühemate formaatide läbiviimist teistes Balti riikides laiendada.

Plaan on läbi mõelda ka uued täiendavad rahastamise allikad ja pikaajalised koostööpartnerite koostöövormid.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.