CASA STUDIO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 715 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga ja kommentee

CASA STUDIO OÜ hetkeolukord

Juba 715 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

Casa Studio OÜ on Eesti kapitalil põhinev ettevõte, mis asutati 2020. aastal. Ettevõtte põhitegevusalaks on disainerite tegevus ja kaupade ost-müük enamasti Eesti turul. Põhilisteks toodeteks on vaibad, mööbel ja valgustid.

Äritegevus

Casa Studio OÜ aktiivsem majandustegevus ja kasv algas 2021. aastal. Ettevõtte omab kohalikul turul tugevat ja läbipaistvat brändi Casa

Studio, mis on Eesti turul tegutsenud üle 20 aasta. Ettevõttel on nii tugevad koostööpartnerid kui ka tootjad välisriikides, mis võimaldavad ettevõtte stabiilset kasvu.

Aastal 2020 tuli COVID-19 pandeemia Eestisse, mis muutis ettevõtte strateegilisi plaane.

Ettevõte jätkab oma viimaste aastate strateegiliste plaanide täideviimist ning finantseesmärkide saavutamist läbi kulusäästliku ning efektiivse äritegevuse ning kauba kvaliteedi säilitamist oma olemasolevatele ja uutele klientidele.

Eesmärgid

Casa Studio-l on plaanis laieneda strateegilistesse asukohtadesse tugevdamaks regionaalset esindatust ja toetamaks äritegevuse laienemist erinevates tegevuspiirkondades ning jätkates kaupade ja teenuste ostu-müügiga. Plaanis on ka avada veebipood.

Casa Studio OÜ müügitulu 2022. aastal oli 677 148 eurot, müügitulu 2021. aastal oli 488 863 eurot.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.