PEETRI MAJAD OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tänapäeva ärimaailmas on töökeskkonna olulisus kasvanud. Peetri Maja astub sammu edasi, pakkudes moodsaid äripindu, mis võimaldavad ettevõtetel kujundada enda u

Kujunda oma ettevõttele unikaalne ja kaasaegne töökeskkond

Tänapäeva ärimaailmas on töökeskkonna olulisus kasvanud. Peetri Maja astub sammu edasi, pakkudes moodsaid äripindu, mis võimaldavad ettevõtetel kujundada enda unikaalset töökeskkonda vastavalt vajadustele.

Traditsioonilised äripinnad ei rahulda alati erinevate ettevõtete vajadusi.  Seetõttu pakumegi kohandatavaid ruume, kus saate enda äri isikupära väljendada. Kas vajate avatud kontorit või privaatset kabinetti, on võimalused piiramatud.

21. sajandi ettevõtete jaoks on kaasaegne tehnoloogia oluline. Äriruumid on varustatud tipptasemel tehno- ja turvalahendustega, mis tagavad sujuva tööprotsessi ning töötajate ja klientide turvalisuse. 

Peetri Maja unikaalsus seisneb ka ühiskasutatavate ruumide mugavuses ja 24/7 teeninduses. Jagatud köögid ja nõupidamisruumid loovad keskkonna, kus saate kergesti suhelda ja koostööd teha. Lisaks hoolitsevad puutevabad teenused teie ja teie külaliste turvalisuse eest.

Peetri Maja loob uue standardi moodsates äripindades, kus iga ettevõte saab luua enda unikaalse töökeskkonna. Kohandatavad ruumid, kaasaegne tehnoloogia ning mugavad ühiskasutatavad alad muudavad need ärikinnisvarad ideaalseks valikuks kaasaegsele ettevõttele, kes soovib saavutada edu tulevikus.

Looge oma ärile tulevik Peetri Majas!

Kontakt

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Tulevikku vaatav ärikeskkond

Tänapäeva kiiresti arenevas ärimaailmas on oluline leida ärikeskkond, mis mitte ainult ei vasta hetkevajadustele, vaid pakub ka tulevikule suunatud lahendusi. O
ssb.ee
Tänapäeva kiiresti arenevas ärimaailmas on oluline leida ärikeskkond, mis mitte ainult ei vasta hetkevajadustele, vaid pakub ka tulevikule suunatud lahendusi. Oleme loonud uue tähenduse ärikinnisvarale, ühendades tulevikusõbraliku lähenemise, suurepärase asukoha ning tugevad naabrid. Üks olulisemaid tegureid ärikeskkonnas on lihtne ja kiire ligipääs. "Peetri Majade" asukoht ei ole mitte ainult nähtav ja hästi ligipääsetav, vaid saab ka tulevikus veelgi mugavamaks tänu lähedale ehitatavale trammiteele. See tähendab sujuvat ühendust linnaga, mis toetab ettevõtete mobiilsust ja jätkusuutlikkust.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.