REXLEONUM GROUP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 203 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,2 punktiga ja kommentee

REXLEONUM GROUP OÜ hetkeolukord

Juba 203 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,2 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

Ettevõttest

Rexleonum Group OÜ on vara haldamisele ja hoidmisele, finantsinvesteerigutele ja kõrgetasemelisele äri- ja juhtimisalase nõustamisele keskenduv rahvusvaheline ettevõte. Lisa informatsiooni leiate meie kodulehelt: www.rexleonum.com

Majandusaasta aruanne esitatakse perioodi 01.01.2022 kuni 31.12.2022 kohta. Võrdluseks on kõrval 01.01.2021 - 31.12.2021 periood.

Põhitegevus; vara haldamine ja hoidmine, finantsinvesteeringud äri- ja juhtimisalane nõustamine.

Valuutakursside ja intressimäärade muutumise risk (cid:127) Tehingud tarnijate ja klientidega toimuvad põhiliselt eurodes, mistõttu valuutakursi riskid on minimaalsed.

Aastal 2023 ettevõte soovib laiendada oma tegevust finants investeerigude valdkonnas ja kasvatata oma kasumid.

Tegevusaruanne (EST)

Rexleonum Group OÜ on mitmekülgne ettevõte, mis tegutseb laialdaselt erinevatel ärivaldkondadel. Ettevõttel on kindel kogemus ja nägemus oma strateegilistest tegevustest, mis võimaldavad sellel tugevdada oma positsiooni turul.

Valdkondades, kus Rexleonum Group OÜ tegutseb, on ettevõte pühendunud pakkuma kvaliteetseid teenuseid ja tooteid oma klientidele.

Ettevõte investeerib pidevalt innovatsiooni, uurimistöösse ja arendusse, mis võimaldab säilitada ja kasvatada oma konkurentsivõimet valdkondades, kus ta tegutseb.

Ettevõtte eesmärk on pakkuda klientidele ainulaadseid lahendusi, mis vastavad nende vajadustele ja ootustele Rexleonum Group OÜ tegevust juhib tugev eetiline alus ja pühendumus vastutustundlikkusele.

Aasta jooksul on Rexleonum Group OÜ keskendunud strateegiliste eesmärkide saavutamisele ning püüdnud laiendada oma äritegevust mitmel erineval sektoril. Ettevõtte investeeringud on suunatud uute turgude uurimisele ja laienemisele ning olemasolevate klientide suhete tugevdamisele.

Rexleonum Group OÜ strateegilised näitajad: 1. Käive:

Ettevõte on teinud märkimisväärset tööd käibe suurendamiseks erinevatel ärivaldkondadel. Innovatiivine tegevus ja klientide suhete tugevdamine on olnud võtmetähtsusega käibe kasvus.

2. Kasumlikkus:

Rexleonum Group OÜ on panustanud efektiivsuse suurendamisse ja kulude juhtimisse, et saavutada kasumlikkuse eesmärgid. See on võimaldanud ettevõttel parandada tulemusi ja säilitada tugeva finantspositsiooni.

3. Kliendirahulolu:

Ettevõte on aktiivselt töötanud kliendirahulolu parandamise nimel. Kvaliteetsed teenused ja tooted, kliendikeskne lähenemine ning pidev suhtlus klientidega on toetanud positiivset kliendikogemust ja usaldust Rexleonum Group OÜ vastu.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks

Rexleonum Group OÜ on rõõmus esitleda oma aastaaruannet aastale 2022. Vaadates tagasi möödunud aasta saavutustele ja väljakutsetele, ootame põnevusega eesootavaid võimalusi aastal 2023.

Tulevasele aastale mõeldes jätkab Rexleonum Group OÜ oma tegevust samal viisil ning säilitab praeguse strateegilise suuna. Meie fookus jääb kõrgekvaliteediliste teenuste ja toodete pakkumisele meie klientidele erinevatel ärisektoritel.

Aastal 2023 on meie peamine eesmärk parandada oma finantsjõudlust ja juhtida kasvu. Jätkame uute tuluvõimaluste uurimist ning otsime võimalusi laienemiseks olemasolevatel turgudel. Selleks investeerime teadus- ja arendustegevusse, innovatsiooni ning turundusalgatustesse, mis toetavad meie pikaajalisi eesmärke.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.