GREEN SMART OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Juba 461 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga komment

GREEN SMART OÜ hetkeolukord

Juba 461 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Green Smart OÜ 2021. aastal loodud ettevõtte, mis on loodud eesmärgiga hakata tegelema väga innovaatilise ja tulevikku suunatud valdkonnaga, milleks on toakilkide kasvatamine (Acheta domesticus, crickets) jahutootmise eesmärgil. Tegemist on Eestis veel nii uue valdkonnaga, et vastav seadus on alles jaanuaris 2021 vastu võetud.

Putukatootmine ja kasvatamine inimtoiduks on järjest enam tähelepanu pälvinud ja saanud ka üle maailma toetust. Ja seda just ennekõike rohemajandust ja kliimaeesmärke silmas pidades, on see tootmisharu väga palju kordi ressursitõhusam ja vähem keskkonda saastavam, kuid olles samas väga oluline alternatiiv lihale. Samuti on kilgijahu abil võimalik tarbijatel oma traditsioonilist toidulauda rikastada, muutes seda toitainerikkamaks ja tervislikumaks.

2022. aastal jätkas Green Smart tootmistegevuse arendamisega ja on välja töötanud täisautomaatse kilkide kasvukeskonna. Soetatud seadmed ja materjalid on olnud hädavajalikud tootmise arendamise ja müügi tegevuse jätkamiseks. Tehtud investeeringute abil on välja arendatud täisautomaatne kasvukasti prototüüp.

Vaatamata sellele, et kilgikasvatus ja kilgikasvatuse pooltoodete turg on algfaasis ning võib olla ka hektiline, siis Green Smart näeb antud riski võimalusena. Võimalus on uudses majandussektoris ja uuel avaneval turul saavutada kiiresti roll, mida „vanas majanduses“ võib saavutada ehk aastakümnetega või oleks pea võimatu saavutada domineerivaks tegijaks kogu meie elupäevade jooksul.

Arvestades praeguseid majandustrende ja ka rahvastikuprognoose, siis on kindel, et äriidee omab suurt kasvupotentsiaali ja tulevikutrende silmas pidades on võimalik pikemaajalises perspektiivis ette näha olulist edu.

2023. aastal ettevõtte jätkab tootmise arendamisega ja investori otsingutega, kes aitaks viia kasvukasti prototüübi faasist tootmisfaasi.

Kommentaarid (0)


Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.